Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás és alkohol? Meddig...

Szoptatás és alkohol? Meddig nem kaphat anyatejet a ciciből?

Figyelt kérdés

Anyatejes a kislányunk, 4 hónapos. Mióta megszületett, nem voltam buliban, nem is nagyon szoktam alkoholt fogyasztani. Viszont pénteken lesz az egyik barátnőm születésnapja, én is megyek. Igen, fogok inni is. Emiatt nem szeretnék megjegyzéseket, hogy mekkora sz..r vagyok és minek nekem gyerek, stb. Elhiszem, hogy valaki kibírja, hogy évekig nem jár sehová, nem szórakozik a gyerek nélkül. Én sem kívántam eddig, elvoltam a délelőtti közös brunch-okkal, kávézásokkal, vagy baráti összeülök vacsorákkal. De most jól esne kicsit kikapcsolódni, táncolni. Nyilván nem iszom teljesen részegre magam.

Másnap ne szoptassak így egyáltalán?

2018. okt. 17. 12:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mióta újszülött a 4 hónapos, te újabb háziszörny?
2018. okt. 18. 21:16
 22/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, van gyereked? Miért háziszörny az, aki nem érti, hogyha valaki vállal egy babát és azt szereti, gondozza, akkor nem vágyik el a haverjaival már az első hónapokban állandóan délelőtt csavarogni, kávézgatni, vacsorázni, piálgatva bulizni? A kérdező, ha ő küldte a privátot nekem, már a szülés után megbánta az egész gyerekvállalást, úgyhogy ez nem, nem normális.
2018. okt. 18. 21:22
 23/28 anonim ***** válasza:
Kitalált egy debil szót, azt ismételgeti 😂😂😂
2018. okt. 18. 21:26
 24/28 anonim ***** válasza:

Van, igen, ezért tudom, milyen hibákat követnek el az állítólagos szuperanyuk. Ti itt... hú, hagyjuk inkább.

Én csak a kérdésre válaszolok, ellenben veletek. Mit zavar az titeket, ha valaki nem a gyereke köré építi az életét, mint ti, hanem a gyereket építi bele az életébe? Ha szeret eljárni olykor reggelizni, kávézni, ehhez szokik a gyerek. Mi közötök hozzá? Nem írta egy szóval sem, hogy otthon hagyja a gyereket, ha beül valakivel valahová. A fő kérdésre egyedül én, meg még 1-2 ember válaszolt. Semmi gond nincs azzal, ha valakinek ez nem igénye, de ne szóld már meg a másikat, a sok okosságoddal, amit a faxom tudja milyen kiskegyedből olvasol. Válaszolj a kérdésre, te fotelszakértő szuperanyu!

2018. okt. 18. 21:29
 25/28 anonim ***** válasza:
Fotelszakerto szuperanyu😂😂😂😂 van még?😂😂😂😂
2018. okt. 18. 21:31
 26/28 anonim ***** válasza:
Szeretem a kreatív vitát, amikor mindkét partnernek vannak érvei, de te ezzel a smileytengerrel sajnos nem ütöd meg azt a szintet, akivel érdemes leállni.
2018. okt. 18. 21:40
 27/28 anonim ***** válasza:
Ok, válaszolok, ha iszol utána ne szoptassál másnap, ha egyáltalán fel tudsz kelni, hogy ellásd a gyerekedet. A fotelszakértő szuperanyu pedig, egy 2 gyerekes vállalkozó, akinek igen zsúfolt napjai vannak. Sőt, gyerekvállalás előtt konkrétan még a szülés előtt se voltam szinte otthon, de azért pár hónapos babához még én igazodtam, nem tőle vártam el. Ezért kérdeztem, hogy van e gyereked, mert ha lenne, ekkora marhaságokat nem írnál, hogy egy gyereket kell beleépíteni az életünkbe, mert konkrétan te akkor még gyereket közelről nem láttál.
2018. okt. 18. 21:42
 28/28 anonim ***** válasza:
Majd pont érdekel, nálad én milyen szintet utok meg😂😂😂😂
2018. okt. 18. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!