Ez lett volna a baj? 5 hónapos baba. Eddig átaludta az éjszakát, pár napja felkel többször is enni-nagyon keveset cicizik-majd alszik is.
Az anyatej sajnos nem annyira laktató. Az én fiam is 5 hónapos koráig végigaludta az éjszakát (csak szopott). Majd egyre többször ébredt. Mikor el kezdtem hozzátáplálni nem igazán kellett neki semmi, volt, hogy 1-2 nap kizárólag cicizett.
Nagyon másképp csinálnám már, mert semmit nem volt hajlandó elfogadni, se cumisüveget, se tápszert stb.
Így 17 hónapig minimálisat evett, plusz szopizott. Aztán úgy döntöttem elválasztom.
Láss csodát eszik (nagyon jól). Mondjuk tejet, tápszert most sem. Végigalussza az éjszakát! Előtte még 10-szer ébredt minimum.
Sokkal jobb volt, hogy régen hozzátápláltak már 4 hónapos kortól!
Az enyém 15 hóüs, fél évig csak cicizett, de az alvása nem túl jó, még most sem alussza mindig végig az éjszakát
Emellet nagyo-nagyon sokat eszik.
Szerintem incs összefüggés az evés és az alvás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!