Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 éves lányom éjjel rengetegsz...

1 éves lányom éjjel rengetegszer kér cicit. Milyen tanácsaitok vannak?

Figyelt kérdés
Bár én még hagynám fél évig,örülök,hogy van tejem,és főleg,hogy neki is szüksége van rá. Aztán jönnek itt az okosok,hogy vegyem már el tőle,ezért kérdezem a véleményeteket.Köszönöm ,ha hozzászóltok!
2010. jún. 23. 17:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja,és azt hogy kell,hogy megtanulta,hogy egyedül alszik el?Kedves hozzászóló,várlak pár napra,hogy segíts!/ez vicc volt!/Azért az érdekel,hogy ment,gondolom nehezen.
2010. jún. 25. 11:22
 12/12 anonim ***** válasza:
45%

én az vagyok, aki a 18:09-essel értett egyet...nem értem, az egyik hozzászóló mit pampog, hogy valaki azt tanácsolja (ill. a többség, ha jól látom), hogy nyugodtan adjon neki éjjel cicit...nem olyan tanácsot kért a kérdező sem, hogy hogyan kéne leszoktatni, csak egyszerűen tanácsot. ebbe minden tanács beletartozik. a kérdéséből nem is tűnik úgy, hogy őt nagyon nagyon zavarná, hogy még kel a babája....

és nem, nem fog 3 évesen is kelni. ha nekem azt mondta volna vki, amikor 1 éves volt a babáőm, hogy még 4 hónap, és vége, akkor szembe röhögöm (bár sok kedvem nem volt röhögni, mert hulla voltam már akkor). és mégis! semmiféle praktika nem került alkalmazásraezzel kapcsoaltban, és "megtanult" aludni!!! nem ébred éjjel!!! előtte 20x kelt!!!! megjegyezm, egyedül nem tud még elalduni, odafekszem mellé, és kap cicit. elalszik. és nem kel fel 40 perc múlva, mint anno. gondolom, ahogy az éjszakai kelést, úgy a cicivel való elalvást is elhagyja majd, ha úgy látja jónak.

akár etstzik ,akár nem, vannak ilyen babák, akik jó darabig rosszul alszanak, de náluk is megoldódik magától. jó, nehéz, és fárasztó, de kész, ez van.

csak egy példát mondok, hogy micsoda karakterbeli különbségek léteznek, ami sztem az alvásban is megnyilvánul: tegnap voltunk 18 hós oltáson a kislányommal. ott volt egy másik anyuka, akivel együtt szültünk a kórházban, napra egyidősek a gyerekeink, ráadásul ő fiú, akik állítólag élénkebbek. na most ez a kisfiú egész végig az anyja ölében ült, tök nyugodtan. az enyém? össze vissza rohangált a váróban, az összes székre felmászott vagy 30x, sikongatott, nevetgélt, pakolt....az ő babája 2 hetes korától alszik éjjel, az enyém meg 16 hós korától. az az anyuka a nyugalom és higgadtság élő szobra, én meg elég lobbanékony típus vagyok magam is. szóval azért ilyesmit is figyelembe kell venni, amikor valaki elítél egy másik anyukát, hogy 2nem tanítja meg a gyerekét aludni". persze ezt nagyrészt hiáűba is mondja az ember olyanoknak, akiknek nyugis baba jutott. ezt csak az tudja, akinek olyan virgonc a kölke mint nekem.

nem állt szándékomban senkit megbántani amúgy, elnézést, ha megtettem volna.

2010. jún. 25. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!