Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek meddig "normális"...

Szerintetek meddig "normális" a szoptatás?

Figyelt kérdés

Tudom tudom, kicsit vitaindító a kérdésem, DE kiváncsi vagyok mások véleményére!

személyszerint én csak 1 éves korig akartam szoptatni, ezért 11 és fél hónaposan el kezdtem leszoktatni. Jelenleg 2 és fél éves a fiam, és olyan furcsa elképzelni, hogy vannak akik ilyen "nagy" gyereket szoptatnak!

nem sértésként vagy lenézés miatt kérdezem, csak kiváncsi vagyok ki?hogy? vélekedik

és akik sokáig szoptattak, azok miért olyan sokáig?

2018. okt. 2. 23:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Pontosan úgy gondolom ahogy te.😊
2018. okt. 2. 23:29
 2/19 anonim ***** válasza:
69%
Én is kb 1 éves korig tartom jónak, ha nincs különösebb oka és szépen hozzá szokik a másik ételekhez. :)
2018. okt. 2. 23:55
 3/19 anonim ***** válasza:
52%
Én is erek oldat, aki a gyerek 4 éves koraig szopott. Nem tartom normalisnak, és soha nem is szoptatnek addig.
2018. okt. 2. 23:57
 4/19 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ameg nincsenek éles fogai addig jó a szoptatás

Tehát fél éves korig mindenképp utána már ha jön a fog elég keserves tud lenni....

Én sem vagyok oda az ősanyákért meg nekem is kellemetlen érzés arra gondolni hogy a totyogó gyerkőcöm odajön a cicimhez "anya éhes vagyok"...😀

2018. okt. 3. 00:16
 5/19 anonim ***** válasza:
36%
Én is pont így gondolom, ahogy ti, kivéve az ötös választ.
2018. okt. 3. 01:41
 6/19 anonim ***** válasza:
60%
Hát a fogzás nálunk nem jött be, mint választópont, mert 3 hónaposan már kint volt 2 a nagylányomnak. 😄 Egyébként nekem a járás/beszéd normalizálódása a határ, valahogy kiborulok a gondolattól is, hogy odasétál a gyerek, közli, h éhes és kicsomagol. 😂 9 és fél hónaposan kellett abbahagynunk végül, nagyon be volt dugulva az orra és féltem, hogy megfullad, de akkor már csak este szopizott kicsit. Megsirattam az utolsót, de most ha belegondolok, nagyon fura lenne már most is, pedig még csak 10 hónapos.
2018. okt. 3. 02:06
 7/19 anonim ***** válasza:
43%

Én úgy vagyok vele, hogy amíg tápszerben kellene a tejet kapnia vagy a tejpéprt.

Max 1,5 éved korig

De pl unokstesómnak 10 hós a gyereke

Ő plnt most mondta hogy olyan nagy, el nem tidja képzelni, hogy ekkora gyereket szoptasson (3 hónaposan abbahagyta nem önszántából)

2018. okt. 3. 03:03
 8/19 anonim ***** válasza:
53%
20 hónapos koráig szoptattam. Én is 1 éves koráig terveztem, de kellett neki még pár hónap, mert nagyon függő volt. 20 hónaposan viszont hamar leszokott, sírás nélkül. Én is furcsának tartom a 2 vagy annál idősebb gyerekek szoptatását.
2018. okt. 3. 06:25
 9/19 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is max 1 éves kor a határ. Az én fiam fél évesen már nem fogadta el, én meg nem eröltettem. Nem voltam oda a szoptatásért.
2018. okt. 3. 06:25
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
15 hónapos koráig szoptattam a 2 gyerkőcömet, a végén már csak este. Nekem így tökéletesen megfelelt.
2018. okt. 3. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!