Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyatej termelo enni es...

Anyatej termelo enni es innivalok! Mitol lesz sok tejem? Laktoherb tea az jo?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 19:16
1 2
 11/15 xStefix ***** válasza:
63%
A TÚL SOK folyadék a nem jó, nem az igény szerinti ivászat. Egyébként elég ritka, hogy valaki megigyon 5-6 litert, hiába kellene többet, mint a köznépi átlag. Nekem most 3,5 az előirányzat, mert visszérműtétem volt és még szoptatok is, igaz, nagylányt. Hát néha már belőlem is kibuggyan. :)
2010. jún. 23. 11:55
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

Én a malátakávéra esküszöm!Az is igaz,hogy egy anyuka kihányta,miután adtam neki,de lehet,hogy ő kivétel...

Egyébként tegnap adtam le utoljára anyatejet-az én Bendegúzom 10 és fél hónapos!A hónap elején abbahagytam a kávé ivását és szép lassan csökkent a tej mennyisége 220 ml-ről a tegnapi 40 ml-re.6 hónaposan 480-akat is adtam:)

Természetesen a pihenés,egészséges táplálkozás,igény szerint szoptatott baba mind-mind hozzájárul a sikerhez,de te konkrét enni- innivalót keresel,amit én úgy értelmezek,hogy szeretnél igenis biztos lenni a megfelelő mennyiségben,mert gondoskodó anyuka vagy.Jó egészséget,szép gyarapodást a babádnak!

2010. jún. 23. 23:09
 13/15 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat :)

probalgatom a dolgokat amiket irtatok, nincs is jobb a babanak,mint az anyatej!!!!! :) csak nehez megtartani!!! :(

fo a nyugalom es a rendszeres etkezes!!!

2010. jún. 24. 17:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Kecskerutafű az tuti.
2010. jún. 30. 01:49
 15/15 A kérdező kommentje:
az meg milyen???? hol lehet olyat kapni???
2010. jún. 30. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!