Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyatej termelo enni es...

Anyatej termelo enni es innivalok! Mitol lesz sok tejem? Laktoherb tea az jo?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 19:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igaz én még nem szültem meg,de anyósom madártejjel akar etetni és tojáslevessel,meg pudinggal,állitása szerint neki ezek segitettek.
2010. jún. 22. 19:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
1.anyósodnak igaza van. Madártej, tojásleves nekem ezektől rengeteg tejem lett:)
2010. jún. 22. 19:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól lesz sok tejed, ha szoptatsz a babád igényei szerint. Nála ui. nincs semmi jobb tejserkentő :)) Egyébként sokféle ételt tart a néphagyomány tejserkentőnek, amikről azóta jócskán kiderült, hogy semmi közük a tejserkentéshez, viszont nagyon magas a szénhidráttartalmuk, ami hízáshoz vezet. Én soha nem ettem semmi ilyen "csodatevő ételt), csupán normálisan ettem és ha a babám kérte, megszoptattam... 3 gyereket szoptattam majd 2 évig, most a pici meg lassan 22 hónapja szopik. Igyál, egyél kiegyensúlyozottan és bízz a testedben, hogy tudja a dolgát, szoptass annyiszor, ahányszor a babád éhes és nem lesz gond!
2010. jún. 22. 19:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
[link] Ja! És a túlzásba vitt folyadékfogyasztás (napi 5-6 liter) nem hogy serkentené a tejképződést, hanem éppen gátolja!
2010. jún. 22. 19:27
 5/15 A kérdező kommentje:
de jooooo,koszike midenkinek!!!!!:) akkor egyek ,igyak csak szolidan persze! :)
2010. jún. 22. 19:28
 6/15 anonim ***** válasza:
2010. jún. 22. 19:29
 7/15 anonim ***** válasza:
Madártej, sör, rántott leves, Laktoherb, Karamaltz malátaital NÉLKÜL is rengeteg a tejem, fejésenként 2-3-4 deci, pusztán amiatt, hogy a mellemet gyakori inger éri. Neked is ezt javaslom.
2010. jún. 22. 19:59
 8/15 A kérdező kommentje:
koszi :) most is cicizunk,remelem sokaig lesz tejem.
2010. jún. 22. 20:12
 9/15 anonim ***** válasza:
OFF Bár én nem tudok ehhez hozzászólni, de a válaszok nekem is értékesek, jelenleg én is szopiztatok, és én is mindent meg szeretnék tenni, hogy Bendegúz elegendő táplálékot kapjon.
2010. jún. 22. 23:55
 10/15 anonim ***** válasza:
Tényleg nem jó a sok folyadék??Mindenki ezt tanácsolja hogy igyak,igyak....miért nem jó???Egyél igyál nyugodtan ahogy jól esik és szoptass.
2010. jún. 23. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!