Mennyire normális, ha szoptatás alatt jóval többet ennék/eszek, mint terhesség alatt (2,5 hete szültem)?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 16:25
1/5 anonim válasza:
Hát teljesen nyugi én is így vagyok vele.Egyrészt kimerültek vagyunk nincs energiánk mert a szopi sokat elvesz és más egyéb tevékenység is.A kaja viszont kell az erőhöz és a hízáshoz de én eszek mert muszály ha megéhezem utána jobban érzem magam.
2/5 anonim válasza:
Amióta szoptatok szinte többször eszem, mint a fiam és tartom a súlyom, sőt pár kiló le is ment. Így van ahogy az első írta, kell az energia:-)
3/5 anonim válasza:
Több energia kell, a szoptatás nagyon leszív energiaügyileg is.
Nyugi, szerintem, ezzel mindannyian így vagyunk!
4/5 A kérdező kommentje:
oké, köszi!
2010. jún. 22. 20:35
5/5 anonim válasza:
Persze,h kell a szopi miatt a kajcsi!Én terhességem előtt napi egyszer ha ettem-nem szerettem enni-terhesség alatt rájöttem,h jó a kajolás-napi 3-szor sokat ettem,szülés után zabáltam,mint egy-bocsi-hízó disznó,de szó szerint.Még én is megijedtem magamtól mi mennyiséget fel bírtam falni-lett is tejtesó :) ,most meg még mindig sokat eszek és mennek lefele a kilók,sok irigyem van,alig látszik,h szültem és az,h 20 kg-t szedtem fel a terhesség alatt,pedig nagyon sokat eszem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!