Másnak is petyhüdt lett a bőre? Terhesség, szoptatás után végre szép lassan visszafogytam azt a 6-7 kg-ot a 8 kg hízásból, de a bőröm veszített a feszességéből. Mindenhol : az arcomon a combomon. Mindenhol.
Kedves 35 éves!
12 hónapja szültem,de még mindig szopik a kisfiam.
Az a baj hogy nincs idöm sportolni ,szépülni,szerintem az javítana a bajon.
Nekem is volt még egy szülésem 24 évesen,de nem emlékszem,hogy ilyen problémám lett volna.Dehát akkor volt segítségem és időm tornázni meg fogyózni,
Te tornázol?
28 múltam, 11 hónapja szültem
14 kiló jött fel rám, amibűl 1-2 hét alatt lement 10 kg. Majd visszakött olyan 4-5, mert sörrel tejserkentettem.
A bőröm sem volt irigylésre méltó :S
Nem tornáztam sajnos én sem.
De újra terhes lettem, és a hányás/hányinger miatt fogytam 5 kg-ot, és most szép a bőröm (tualjdonképpen méregtelenatettem, mert szinte csak ittam)
A narancsbőröm eltűnt, és feszesebb is lettem.
De a pocim olyan, mint egy 5 hónapos terhesé, az a hasizomgyakorlatok elhanyagolása miatt sajnos megmaradt.
Szerintem egy szauna nagyon jót tenne, de én sem mentem, mert szoptatás alatt nem mertem. (terhesség alatt sem)
Sztem nem vagy te "öreg", inkább típus kérdés....
36 éves vagyok, 5 hónapja szültem, még szoptatok, és én is lötty vagyok. :-( Nem hiszem, hogy ez változni fog, szerintem is a korral összefügg, meg persze tipus kérdése is...
Tornázni nem nagyon merek, mert épp elég a tejem, nem akarom, hogy apadjon...de siralmas a hasam, combom, fenekem...:'-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!