Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Gyenge minőségű tej?

Gyenge minőségű tej?

Figyelt kérdés
Van tejem, de a 3 hetes babám szinte folyamatosan enne, 30-60 perceket alszik, ha fel kel sír. Ilyenkor cicire teszem, azon meg elalszik. Bezzeg ha tápszert kap, akkor 3-4 órákat általában alszik. Védőnő szerint ciciztesem...Csak azt nem tudom h akkor mikor aludjak, mert ezt sokáig nem bírom.

2018. szept. 6. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Növekedési ugrása is van most valószínűleg (3 hetesen, 6 hetesen, 3 hónaposan és 6 hónaposan van), a tejed még lehet, nem állt be, szaporít. Ne adj neki tápszert, a tejed minőségével nem lehet baj, nincs olyan, hogy gyenge anyatej. Kitartás, pár nap alatt beáll a mennyiség! 😊
2018. szept. 6. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

Ne hagyd hogy bealudjon

Amint nagyobb lesz erősebben szív, nem fárad el olyan gyorsan.

Ha tápit kap, akkor nem érzi fontosnak a szopást, mert kap könnyen üvegből.

Egyenes úton vagy agelé, hogy elapasztod a tejedet.

Igaza van a védőnőnek.

Neked is a 30-60 perceket kell aludnod, amikor ő.

Ez jobb lesz, ha nem hagyod bealudni ( fül dörzsölhetés, pofi csípkedés-csak finoman, áll birizgálás)

A gyermekágyas időszak erről szól.( az 6 hét.. Csak elfelejtjük)

Pár napig, ha teheted feküdj vele napközben takaró alá, rajta csak pelus, te is felül meztelen, bőrkontakt segít.. Minden nyekkre mell, tápszer nuku.

Be szokott állni ebben az esetben. A pár nap alatt nem fáradsz el, mert nem csinálsz olyat, pihensz, amikor a baba.

Kitartás, sok sikert

2018. szept. 6. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Na igen, de ahol van nagyobb tesó, az nem teheti meg, hogy aludjon csak úgy bármikor... sajnos
2018. szept. 6. 16:29
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
Én valahogy úgy érzem te már eldöntötted, hogy tápszer lesz.
2018. szept. 6. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Ha megméred a gyereket evés előtt, után, lehet hogy rájössz mi a baj. Fárasztó a szükséges mennyiséget ciciből kiszívni., ezért alszik be. Viszont jól meg nem lakik, így egy idő után a gyomra meg felkelti. Mondom én nyugdíjas fasziként. És lepontozhat a 66%-os, aki folyton minden oldalon sunyizik.
2018. szept. 6. 16:43
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

Azért alszik a tápszertől, mert nehéz megemészteni a tejhez képest. Minden energiát erre fordit az a pici test, a többin spórol: ezért alszik utána.

Növekedési ugrás alatt teljesen normális, ha ilyen gyakran eszik. Pár nap alatt megnő a tej mennyisége, és helyreáll az alvási idő.

2018. szept. 6. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Par napig kell kitartani a novekedesi ugrasoknal. Utana fog aludni, ne adggodj. A tapszert ha adsz nem szaporitja fel a tejed es elapad. Kereslet kinalat. Tudim, konnyu mondani most mert en ezen tul vagyok, de higgy nekunk.
2018. szept. 7. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha szoptatni szeretnél, szoptasd akkor amikor kéri,ki kell tartani,de hidd el hosszútávon megéri,mindentérem. Ha meg nem szeretnél adj neki tápszert! Ennyi...nekem 3 gyerekem van,5-3-6hó-s és szoptatom a kicsit!Minden csak kitartás kérdése!
2018. szept. 17. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!