4 honapos a kislányom és most 9 kg (4100 g-al született) ésc csak szopizik 3 oránként. Mikortol álljunk át a 4 oraánkénti szopizasra? Nem hizott tul sokat?
Az én babám is nagyon hízott 6 hónapig (3450-nel született, 6 hónaposan volt 9 kiló). Ő nem állt át a 4 órás evésre, szerintem éhen is halt volna. 2-3 óránként evett, ha mentünk valahova és nem ért rá megéhezni, akkor kibírt 3,5 órát, de 4-et sosem. Éjjel viszont sosem evett.
Alkalmazkodj a babádhoz, ha ő éhes, akkor nem kell erőltetni a 4 óránkénti etetést. Majd akkor fontos beállítani egy normális rendszert, ha már hozzátáplálsz (napi 5 étkezés).
Akkor álltunk át 4 órára, amikor ő úgy igényelte, ez 4 hónaposan volt pont. 3 óránként etettem és elkezdett "nem szopizni rendesen". Kiderült, hogy nem igazán éhes áttértem 4 órára és rögtön jobban evett.
Szóval figyeld a babád és tudni fogod!
nem tudom, de szerintem a 9 kiló 4 hónaposan rengeteg.
A lányom 4 kilóval született, ő 4 hósan 5900 gramm volt.
9 kiló 10 hónaposan volt:-))
6 hónapig csak cicizett 2-3, később 3-4 óránként.
De a 4,4 kilóval született fiam is csak 725 gramm volt 4 hónaposan.
Szóval nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!