Mennyit nőtt a melletek szoptatásnál?
Figyelt kérdés
A terhesség előtti vagy alattihoz képest hány mérettel lett nagyobb miután beindult a tej illetve később maradt a szoptatás alatt a méret?2018. aug. 29. 13:45
2/7 anonim válasza:
Nem történt változás, C-s volt és az is maradt. Semmi nem változott.
3/7 anonim válasza:
Nekem sem változott. C-s volt, C-s is maradt. Pedig rengeteg tejem volt, szoptatás előtt-után fejnem kellett.
4/7 anonim válasza:
G volt, G maradt. Reménykedtem benne, hogy összemegy kicsit, de nem, már alig van tejem, csak esténként szoptatok, de ugyanakkora, mint mindig is volt.
6/7 anonim válasza:
Már a terhesség alatt nőtt B-ről C-re, szoptatásnál pedig egy jó erős C-re, amikor nagyon tele volt. De aztán visszament eredetire, sőt mivel sokat fogytam még majdnem kisebbre.
7/7 anonim válasza:
Terhesség előtt is szoptattam, meg közben is, de nem lett nagyobb a méretem..és a tej sem indult be. Most akkor velem van a probléma ?
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!