Anyukák! Nektek terhesség és szoptatás után mennyire nőtt (és ereszkedett) meg a melletek?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 22:24
1/7 anonim válasza:
Nekem 1 mérettel nagyobb lett, de szerintem a hízás miatt. Plusz 6 kiló van rajtam.
És igen, megereszkedett. Ugyan nem szoptattam sokáig, sőt. De épp elég volt a kezdeti tejbelövellés és feszülés, meg minden, hogy mostanra "zacskós" legyen sajnos... :(
2/7 anonim válasza:
Nekem nem változott. Előtte is nagy és megereszkedett volt :)
3/7 anonim válasza:
2,5 évig szoptattam, de a mellem ugyanolyan maradt. Kicsi :D
4/7 anonim válasza:
Szoptatás alatt nagyon megnőtt a mellem.Most,hogy már hozzátáplálva is van,kisebb lett,kezd is megereszkedni. Nagyobbik gyermekemnél 3 évnek kellett eltelnie,mire visszaállt a terhesség előtti állapotába.:(
5/7 anonim válasza:
Terhesség alatt alig nőtt, szoptatás alatt se lett sokkal nagyobb. Valószínűleg ez az oka, de nem lóg annyira, mint vártam. Persze nem olyan, mint 18 évesen, de nem vészes.
6/7 anonim válasza:
Szoptatás befejeztével kisebb, mint valaha. Az a borogatnám, elmúlna típus (AA), így lógni se tud. Szoptatás alatt C volt.
7/7 anonim válasza:
B kosárról indultam, D lett a tejbelövellést követően. 2 évig szopott a kislányom, most megint B kosár, nem lóg, csak puhább, lötyibb, de látványra minimálisan változott, inkább érezni lehet. Nem olyan kemény és peckes, mint volt, de ennyi. 2 év után én sokkal-sokkal rosszabbra számítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!