Szedet valaki szoptatas alatt revalidot? Tudom, hogy a betegtajekoztato azt irja, hogy lehet, de en meg is tartok tole :/
Én Biovanne plus-t szedek.
(amúgy a tájékoztatónak jobban hinnék, mint 2-3 vadidegen nőnek.)
En csak tapasztalatokat varok kinel valt be, esetleg volt e valami mellekhatasa ,erdemes-e szedni szoptatas alatt stb...
En anno szedtem es ha nem ettem elotte rosszul voltam tole.
Az orvosokrol meg annyit, hogy egyik ezt mondja a masik meg mast.Bennuk sem lehet megbizni teljesen(tisztelet a kivetelnek)ha van.
Kedves elso!
Es bevallt neked a biovanne?
Iszonyatosan hullik a hajam,es latni elol,hogy elegge hianyos lett.
Azt egyébként megnézted, hogy mik az összetevői? Mert kb ugyanaz mint a terhesvitaminnak, még amikor nem voltam terhes akkor is szedtem a hajamra,
azt ugye lehet szedni szoptatás alatt is. Én a femibion 2-t szedtem, mert a biovanne, revalid dm-es is kb egy kalappalt ért és sokkal gazdaságosabb is, nem is paráztam hogy baj lehet mert a femibion szoptatás alatt tuti szedhető...
Mellé esetleg még lehet kis buzacsirát enni, bár napi 2 a kapszulából nekem elég volt, kevésbé hullott.
Ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazza, mellé válassz egy normális sampont, hajpakolást, nekem a loreal kokuszos hajpakolás és az yves roche hajhullás elleni sampon volt jó. Kérastase termélekcsalád is jó, eucerin hajhullás elleni sampon szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!