Két és fél hónapos babám ebben a nagy melegben három óránként szopizik csak. Amíg nem volt ez a nagy hőség volt hogy óránként szopizott. Most ha ráteszem a mellre csak sír. Miért van ez? A ti babátok hogy viseli a meleget?
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk orvosnál,kérdeztem tőle azt nem gond ,elég ha 3 óránként szopizik. De nekem nagyon fura,mert eddig ha mellre raktam mindig szopizott. Négy napja tart ez. Éjjel is kétszer ébred enni,pedig már két hete csak egyszer ébredt.
Néha elfogadja a vizet. Pár kortyot iszik. Félek,hogy kiszárad. Ilyen melegben többet kellene szopiznia. Nappal fél órákat alszik. Háromszor. Vagy négyszer ez változó.
2018. aug. 7. 14:31
1/7 anonim válasza:
Többszőr fürdesd meg ebbe a melegbe,így a bőrén keresztül is vesz fel vizet, meg picit felfrissül és folyamatosan kínáld vizzel..
2/7 anonim válasza:
A kutacsát szoktad figyelgetni? Elvileg onnan is érzékelhető ha szomjas. Nekünk napokat végig alussza ebbe a nagy melegben csak enni, vagy inni kel fel. Én nem adok neki vizet, kínáltam vele, de kihànyta.
3/7 A kérdező kommentje:
Figyelem a kutacsát. Olyan mint szokott lenni,nincs beesve.
2018. aug. 7. 15:31
4/7 anonim válasza:
1-es a bőrön keresztül nem vesz fel az ember vizet.A bőr felső rètegén lévő barrier réteg meggátolja a vízvesztést és a külvilágban lévő anyagok bejutását. Nem vagyunk mi hüllők! 😂
5/7 anonim válasza:
Mindket gyerekemnel ilyen tajt allt be a 3 orankenti eves...szerintem orulj neki...ha gyarapodik es nem cserepes a szaja nincs beesve a kutacsa akkor nyilvan nem fog kiszaradni. De ha nyugos akkor lehet szomjas de lehet hogy epp hasfajos...utobbira meg foleg az a jo ha nem teszed 3 oranal surubnen cicire
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy az izzadtsàgtòl sós a melled, vagy mikor szoptatàskor összebùjtok az tùlontùl melegíti? Ezt a kettőt próbàld meg kiküszöbölni, hàtha akko gyakrabban kèr cicit.
7/7 anonim válasza:
Hat az egyes valaszon en megfekudtem!😂
Probald akkor mellre tenni ha almos, vagy ha ebredezik. Hatha tobbszor elfogadja.
Vagy masik pozban esetleg...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!