Anyukák! Ti szoptattok a parotok/ferjetek előtt?
Nekem mikor megszületett a babám rá 2 hétre bekerültünk a heimpálba sárgasággal.
Na ott aztán még else lehetett bújni üveges szobák.Mindenhonan belátak és úgy kellet szoptatni,közben jöttek szobatársak.Férjem,anyukám,barátnő láttak.
Persze :D Nem is értem, milyen kérdés ez. Volt, hogy éjjel annyira ki voltam már ütve, hogy a férjem előbb felébredt arra, hogy sír a kisfiunk, oda hozta, kiszabadította a mellem, a többit a gyerekre bízta :D (nem volt már olyan kicsi, majdnem egy éves volt akkor már) Másnap röhögve mesélte el, mert én semmire nem emlékeztem az egészből.
Többi családtag előtt is szoptattam, nekem ebben semmi intim nincs.
Persze haha, sőt van hogy ő "cuppantja" rá a gyereket játékosan amikor odahozza hozzám szopizni.
Szoptatom amúgy a lánytesóim, barátnőim előtt simán de ha 2-nél többen vannak inkáb szeretek elvonulni.
Igen, egyébként olyan diszkréten is meg lehet tanulni szoptatni, hogy nem is látszik, éppen mit csinálsz.
Sőt, nálunk volt "családi szoptatás" is, amikor mindhárman lefeküdtünk az ágyra, összeölelkezve, és közben a bébike táplálkozott, az nagyon intim, soha vissza nem térő, isteni érzés. Vagy mögöttem "kiskifliben" feküdt a férjem, felémhajolva figyelte, hogyan eszik a kisfiúnk, vagy a baba háta mögé fekve, hát mennyei....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!