Ti hogyan szoptattok hogy a baba ne hanyja ki a tejet?
ezek inkább refluxra hajaznak.. mindenképpen mond az orvosnak ezeket!
én fekve etetek, ha ölben van nem tudom úgy fogni hogy ne nyomjam fel a kis gyomrát vagy ha sikerül akkor a letevésnél. na és persze sűritő is sokat segit.
etetés közben nem tudom büfiztetni mert ha éhes akkor úgy behergeli magát, hogy utána meg nem tudod enni csak sir... aztán meg végképp mohón eszik
Mar mondtam az orvosnak de normalisnak tartja mondvan tul eszi magat. Persze ez nem egesz napos jelenseg , max 1x napjaban . Mar arra is gondoltam, hogy en vagyok a hibas amiert sokat adok neki egyszerre. Van ugy hogy 20 percen keresztul folyamatosan szivja a tejet es meg utanna is kellene neki , nics szivem kivenni a szajabol a cicit. Valószínűleg Tudni kellene nemet mondani egy adott pillanatban?
Amugy en is csak fekve tudok szoptatni.
3 htes baba jó, hogy 20 percig eszik, sőt utána is :) emitt ne aggódj, 20 perc nem elég nki, annyira azért nem jön a tej :) 1 órán keresztül is ehet, ha annyi kell neki, semmiképpen nem jó taktika, hogy elveszed neki, ráadásul akkor még mohóbb lsz, mert tudja hogy még gyorsabban kell ennie ahhoz, hogy jól tudjon lakni. inkább a környezeten próbálj változtatni, minél nyugodtabb a légkör annál jobban ellazul és lassabban sziv. biztos észrevetted, hogy éjjel nem nyel sok levegő ;)
facebookon van szoptatás kérdezz-felelek csoport, ott több tanácsadó is van, nyugodtan kérdezhetsz ott is :)
gyakrabban tedd mellre ... és kevesebb ideig hagyd enni
és ekkora gyerek még nem hány hanem bukik
ha hányna az már betegség
a bukás nem ott csak a felesleg jön ki
és pocak masszírozás, hason fektetés magasra emelt popsival
6-os, elárulod, mi volt az ok?
Fiamnál nem lett meg, és ugrott a szoptatás, mert túl sok kijött, nem gyarapodott, nutriton nem használt, csak lefejt tejjel.
az első tejfehérjés volt,a második tej-szója fehérjés,elsőnél elég volt a nullás tejdiéta+savcsökkentő, a másodiknál aminosav alapú tápszer kellett (a hidrolizált fehérjéset sem bírta,nemhogy a tejet) a nagyobb szerencsére két éves kora előtt kinőtte már :-)
6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!