A hasa fáj, vagy más zavarhatja?
Lehet a pocakja, az én kislányom is produkált anno hasonlót. Azt mondta a gyerekorvos, hogy két etetés közt teljen el minimum 2 óra, mert ha ráeszik a félig emésztett tejre attól jobban fog fájni a hasa. Persze ezzel sokan nem értenek egyet, nálunk segített valamelyest.
Egyébként ha nálatok is ilyen nyomi volt ma az idő az is zavarhatta, a lányom is tiszta nyűg volt ma (igaz ő már 1 éves múlt), meg én is.
Lehet,hogy a front most,hogy így mondod,mert tegnap éjjel ért el ide is a rossz idő. Csak nekem az a furcsa,hogy félóránként-óránként cicin van,ott nyűgös és sír,de amikor az utánpótlást megkapja,akkor szinte zabál. De ha ennyire éhes,akkor a ciciről miért nem eszik rendesen,miért rángatja?
Amúgy (bocsi,ha hülye kérdés,de első baba és nagyon képben akarok lenni) 1 hónap után nem kéne már sokkal több tejnek lennie? Csak mert ugye szoktam fejni utánpótlást,de örülök,ha 3 fejésből összejön a 80ml,pedig szoptatom is rendszeresen,amikor csak kéri,de nem kéne ennyi idősen már tovább tartanunk 80ml-nél?
Gyarapszik rendesen a baba? Ha igen, akkor van elegendő tejed. Az nem számít mennyit tudsz lefejni. Én a babám egy hónapos korában volt, hogy egy nap alatt fejtem le 1 decit, pedig 120-150 ml-t evett alkalmanként. (Nagy baba volt már születésekor is.) A baba hatékonyabb a mellszívónál. :)
Ha nem gyarapszik rendesen, sokat sír, nem alszik rendesen akkor gyanakodhatsz, hogy kevés a tejed. A tanácsadáson úgyis lemérik és látják ha nem hízott eleget.
Egyébként pedig simán lehet, hogy napközben főleg cuminak használt, csak piciket eszegetett, ezért nyakalta be cumisüvegből a pótlást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!