Szoptatós anyukák nektek is sokat fáj a fejetek ebben a bolondos időben?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem,hogy valaha is megviseltek volna a frontok,de most nagyon kinlódok a napokban.Fáj a fejem,zúg a fülem,szédelgek!3,5 hós babi anyuja2010. jún. 16. 19:59
1/4 anonim válasza:
Nekem semmi panaszom. 7 hós kisfiú anyukája vagyok, én szoptatok ezerrel.
2/4 anonim válasza:
Én nagyon fejfájós vagyok, de mostanában szerencsére elkerül a fejfájás (kopp-kopp!).. 21 hónapja szopizik a lánykám..
3/4 anonim válasza:
Szerintem figyelj egy picit jobban a vitamin utánpótlásra!!Akkor talán egy kicsit normalizálódik a helyzet.Engem mindig is megviseltek a frontok,de most,hogy szoptatok és ráadásul ritkán van időm rendesen enni,szabályosan csetlek-botlok a lakásban!!Ny
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj. Mondjuk sokat iszom és rendesen étkezem. 3 hónapja szoptatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!