11 napos a babám. Tejem van, elég is, de fejni egy cseppet sem tudok. Lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 16:37
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem. Kereslet=kínálat. Ez egyelőre így nagyon jó. De azért inkább próbálj fejni minden szopizás után, biztos ami biztos alapon.
2/3 anonim válasza:
Én soha nem fejtem, csak amikor el kellett mennem valahova és valaki más vigyázott a babámra. Nem történt semmi baj, nem kaptam mellgyulladást, és a babám még mindig szopizik (7 hónapos), sok tejem van. Ha elég a tejed akkor nem kell fejni, mert akkor még több fog termelődni és nagyon fog feszülni a cicid.
3/3 anonim válasza:
Mi baj lenne? Semmi baj, én is csak akkor fejtem, ha nagyon bedurrant a cicim:-)
5 hósak vagyunk, csak anyatejesek és sosem fejek, nem volt gyulladás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!