Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek miert csinal igy...

Szerintetek miert csinal igy a kisfiam?

Figyelt kérdés
A kisfiam most 5 holnapos,maskor megevet 130-150-eket ma nem kelet neki a kaja,szoktam adni neki almat de azt sem kerte.AZ ejel fel 3kor evet 130at.Fel 11kor 30 es fel 3 kor 50.Mar tiszta ideg vagyok hogy miert nem eszik.Maskep nagyon jo kedeju kacaraszik nemhiszen hogy valami baja lehet szerintetek?
2010. jún. 16. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de ezen minden baba és mama átesik.. ahogy anno mi is. :) Nincs ok aggodalomra. Lehet, melegek voltak az elmúlt napok, nem éhes, stb. stb. Nálunk pld kéthavonta változott.. hol ennyit evett, hol annyit (tápis volt).

Egy éves kora óta pedig kifejezetten rossz evő, bár a súlya nem ezt mutatja (másfél éves, 12,5 kg). Szóval nem kell aggódni, ha kevesebbeket eszik. Később majd eszik többet.

2010. jún. 16. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem korai még neki a hozzátáplálás,vagy lehet,hogy túl gyors neki ez a tempó,amit diktálsz.Ha még 4-5 hónapig nem eszik,amennyi a normális adag,akkor vidd dokihoz.Nincs baja szerintem,de az a biztos,ha doki is látja.De ezen nem kell annyit idegeskedni,lehet,hogy a 130 az túl sok neki..egyik rokonom babája 1 éves,és ritkán eszik 130at..igaz h ő már mást is eszik:D
2010. jún. 16. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
A fiam (6 hónapos) az elmúlt 2 napban egyáltalán nem ebédelt, csak aludt helyette. Én nem is erőltetem, Ő tudja, hogy mikor mire van szüksége. Régebben én is aggódtam, ha nem evett, de már nem, hisz akkor sem lett semmi baja.
2010. jún. 16. 15:35
 4/7 anonim válasza:
Lehet hogy a szervezete most egy párnapig nem igényel annyi táplálékot. De előfordulhat hogy az időjárás őt is megviselte egy kicsit, melegebb időben az emberek, és az állatok is kevesebbet esznek, mint máskor. Van hogy a lehűlés után is 1-2 napig még nem kívánják annyira az ételt.
2010. jún. 16. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én fiammal (3 hónapos) is előfordult nem egyszer, hogy egy-egy étkezést kihagyott, vagy egész nap a szokásos mennyiség felét kérte csak.

Ha egyébként nincs láza, jókedvű, van pisis pelusa, és a helyzet nem tart 1-2 napnál tovább, akkor ne aggódj.

2010. jún. 16. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj ennyire és ne mérlegelj álandóan! Nyugodj meg,ha éhes lesz enni fog. Mi sem bírunk mindíg ugyanannyit enni. Frontok vannak és ez őt is megviseli. Amíg nem csökken rohamosan a súlya és jókedéjű addig nincs okod aggódni. Én szoptattam végig,mi a tápszert nem ismertük és az első három hónapban én is minden evésnél mértem és ha nem evett elegett kész voltam. Aztán elfutott a méreg és azt gondoltam,ha éhes lesz úgyis kér nem stresszelem magam tovább. Onnantól kezdve csak akkor mértem meg mikor jött az orvos.Nyugalom, makk egészségesek vagytok! :)
2010. jún. 16. 18:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom egy kicsit megnyugodtam.
2010. jún. 16. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!