Aki nem tervez szoptatni, az eleve olyan orvost keres már a pozitív tesztnél?
Ha nem tervez az ember szoptatni, kell ugye hozzá majd egy orvos, aki felír tejapasztót a szülés utánra.
De mikor kell ezt a dokival megbeszélni? Már az elején? És lehet hinni a szavának? Vagy elég később megemlíteni, mert úgyis belemennek? Ez olyan dolog, mint a programozott császár, hogy van, aki nem csinálja kérésre?
Személyes tapasztalatokat szeretnék kérni, ki hogyan csinálta ezt.
Off
Ez komoly?Ilyen létezik,hogy van,aki nem akar szoptatni?
Nem bunkózok,csak még nem hallottam ilyenről.
Igen, szerintem is megdöbbentő, de van sajnos :( A nők olyan buták, hogy azt hiszik a mellük szebb marad, ha nem szoptatnak (nem is értem az összefüggést, nekem pl. pont olyanok szoptatás óta a mellem, mint előtte, vagy picit jobban is néz ki)
A kérdésre válaszolva pedig nem, a szülész-nőgyógyászt egyáltalán nem érdekli, hogy szoptatsz-e, a gyermekgondozásban pedig nem is fogják tudni, hogy te szándékosan nem szoptatod a gyereket.
Igen, VANNAK olyan nők, akik nem akarnak és nem is szoptatnak, na és?? Komolyan miért kell beszólni és megvetni azt, aki nem szoptat? Hadd döntse már el mindenki saját maga mit csinál és mit nem!
Az meg rendkívül szánalmas, ha valaki szerint csak az leer indok a nem szoptatásra, hogy megmaradjon a mell “szépsége”... Millió és egy oka lehet, de halkan megjegyzem, ahhoz sincs senkinek köze, ha valaki emiatt nem szoptat. Az a gyerek is épp ugyanúgy felnő, mint akit szoptattak!
Miért akkora gond ha nem szoptatsz??
Mindenki maga dönti el mi is lenne a jó. Számomra a szoptatás visszataszító. Ráadásul pajzsmirigy beteg vagyok, hatalmas csoda hogy sikerült a baba. Gyógyszert szedek így nem is szoptathatok
Tápszert kap, makk egészséges és így az apukája is tudja etetni.
Persze, mindenkinek szíve joga úgy dönteni, hogy tápszert ad neki, senkinek nincs hozzá köze, ez igaz. De akkor sincs olyan egészséges, mint az anyatej, közel sem. Ne akarjátok már úgy beállítani. Ha valaki nem tud szoptatni, adja oda neki, ez természetes. Én is így tennék, de direkt megvonni tőle kegyetlenség.
Lehet kapsz néhány érdekes fejet a kórházban, de ahol én szültem adtak tápszert a kitartó kismamák babáinak, csak éheztetni kellett pár napig. Jókora súlyesés, és a babád kiborítása meg fogja hozni az eredményt. Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!