Előfordul, hogy egy nőnek van egy harmadik mellbimbója is. Ilyenkor ebből is lehet szoptatni a babát?
A harmadik mellbimbo eleg gyakori jelenseg, kb az emberek 5%-nak van. De mivel nem teljesen ugy nez ki, mjnt a mellbimbo, valamint altalaban nem no, mint a rendes mellbimbo, igy sokan eszre sem veszik.
Van, hogy csak konkretan a bimbo no ki es inkabb nez ki pici szemolcsnek, olyan is van, hogy csak a bimboudvar latszik es anyajegynek nez ki.
Altalaban valamelyik mell alatt van, de lehet a honaljban is.
Nezzetek korul, lehet, hogy talaltok ti is magatokon. :)
A kerdesre a valaszt: mivel a harmadik mellbimbohoz mell nem tarsul, tehat nincsenek tejmirigyek, stb, igy szoptatni nem igen lehet vele, egyszeruen nincs, ami a tejet termelne.
Olyan elofordul, hogy a tejtermeles beindulasaval a harmadik mellbimbobol is szivarog elotej szeruseg, de ez taplalasra nem alkalmas, mert csak minimalis mennyisegrol van szo. De a hormonok hathatnak a harmadik mellbimbora is, de ez is viszonylag ritka jelenseg, messzirol sem mindenkinel van.
Nekem is 3 mellbimbóm van, de én férfi vagyok.
Három mellbimbó csak olyan nőknek válik hasznára, akik hármas ikreket szűlnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!