Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Előfordul, hogy egy nőnek van...

Előfordul, hogy egy nőnek van egy harmadik mellbimbója is. Ilyenkor ebből is lehet szoptatni a babát?

Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 22:39
1 2
 1/12 anonim válasza:
85%
Sajnos a valaszt nem tudom, de kommentelek, mert erdekel.😂😬
2018. máj. 31. 22:56
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
😂😂
2018. máj. 31. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az legfeljebb picike anyajegyszerűségként jelenik meg egyeseknél, iszonyat messze van bármiféle működőképes melltől. De ha netán akad ilyen csoda a világon, biztosra veszem, hogy leamputáltatná az illető.
2018. máj. 31. 23:11
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Én úgy vélem, hogy egy nőnek csak páros számú mellbimbója lehet, tehát vagy kettő, vagy négy. Tovább már nem is merem gondolni.
2018. máj. 31. 23:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lányomnak van egy harmadik mellbimbója az egyik normális alatt, semmi teendő nincs vele. Nem fog rendes melle nőni, csak ott lesz a pici bimbó, ami nem is lesz rendes bimbó sem később, csak egy kis folt vagy hogy magyarázzam. Valószínűleg látszani sem fog, ha megnő a melle majd. Viszonylag gyakori dolog, de sokan nem is tudnak róla, azt hiszik hogy anyajegyük, vagy valami kis hegük van. Még az egyik gyerekorvos is "pigmenthibának" nézte először, mert én már rögtön kiszúrtam...
2018. jún. 1. 00:20
 6/12 babyboom567 ***** válasza:
100%
Kisfiamnak is van egy harmadik mellbimbója,és szülés után kb 4. nap mondta az egyik orvos,hogy az nem anyajegy hanem mellbimbó.Addg mindegyik orvos nővér anyajeynek hitte.
2018. jún. 1. 06:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A harmadik mellbimbo eleg gyakori jelenseg, kb az emberek 5%-nak van. De mivel nem teljesen ugy nez ki, mjnt a mellbimbo, valamint altalaban nem no, mint a rendes mellbimbo, igy sokan eszre sem veszik.

Van, hogy csak konkretan a bimbo no ki es inkabb nez ki pici szemolcsnek, olyan is van, hogy csak a bimboudvar latszik es anyajegynek nez ki.

Altalaban valamelyik mell alatt van, de lehet a honaljban is.

Nezzetek korul, lehet, hogy talaltok ti is magatokon. :)

A kerdesre a valaszt: mivel a harmadik mellbimbohoz mell nem tarsul, tehat nincsenek tejmirigyek, stb, igy szoptatni nem igen lehet vele, egyszeruen nincs, ami a tejet termelne.

Olyan elofordul, hogy a tejtermeles beindulasaval a harmadik mellbimbobol is szivarog elotej szeruseg, de ez taplalasra nem alkalmas, mert csak minimalis mennyisegrol van szo. De a hormonok hathatnak a harmadik mellbimbora is, de ez is viszonylag ritka jelenseg, messzirol sem mindenkinel van.

2018. jún. 1. 08:56
 8/12 anonim válasza:
100%
Nekem a hónaljamban vannak tejmirigyek. :D Nem is tudtam róla, csak mindig néztem, hogy mi az a kis pukli, mert a másikban nincs. Szülés után mikor belövellt a tej, akkor fájt is rendesen ott is. Be is pánikoltam, hogy valami baj van, annak nem kéne fájni. Aztán a védőnéni felvilágosított, hogy úgy hívják, járulékos tejmirigy. Bimbó nem társul hozzá hálistennek. :D
2018. jún. 2. 12:35
 9/12 sylvain válasza:
100%

Nekem is 3 mellbimbóm van, de én férfi vagyok.

Három mellbimbó csak olyan nőknek válik hasznára, akik hármas ikreket szűlnek.

2018. jún. 4. 21:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 3 mellbimbóm van, nagyon kíváncsi vagyok, ha majd egyszer babám lesz, hogy fog viselkedni. Látványra egészen pici, és nem társul hozzá mell, csak egy kis bimbóudvar, apró bimbóval a közepén. Szerintem egyébként nem társulnak hozzá tejmirigyek sem, nem emelkedik ki, mint egy fejlett mell. Szóval nem hiszem, hogy ebből lehetne szoptatni. Egyébként a jobb mellem alatt helyezkedik el. Mivel lógós mellem van, a plusz bimbót teljesen el is takarja. 27N
2018. júl. 23. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!