Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás villamoson?

Szoptatás villamoson?

Figyelt kérdés
Minap láttam egy cigány nőt minden takarás nélkül szoptatni a gyerekét. Szerintetek ez normális? Az agyam eldobom....
2018. jún. 12. 13:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

Amennyiben a hamburgert egy intim teszrész mutogatása mellet teszed, az még büntetendő is. Közszeméremsértésnek nevezik.

A szoptatást is lehet diszkréten. Attól hogy egy nő szül, nem lesz fejőstehén. A melle ugyanúgy intim testrész marad. Vagy szüléstől a p*nánkat is kitehetjük?!

2018. jún. 12. 15:30
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
Szoptattam a kislányomat anno nyilvános helyen, fogom a kistesóját is, akit most várok, mert nem vagyok hajlandó bezárkózni, és tápszert se adok a gyereknek, ha már hálistennek tudok szoptatni. De, sose tenném ezt minden takarás nélkül, a mellemet kicsapva. Kis kendő, letakar, ennyi, máris nem bánt a dolog senkit, és a baba is jóllakik.
2018. jún. 12. 15:51
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem meg tök normális. A bikini reklám, vagy kocsireklám cicis nénivel nem zavar, strandra nem jársz? Mert a mellbimbót takarja a baba feje. 40 fok van, nem fogom még pluszba takargatni, nem is szereti. Egyszerűen csak megettem, aztán elteszem a mellem. És kicsit sem vagyok cigány (Amúgy a rasszizmus sokkal ciki b mint a szoptatás). Plusz jó lenne már bevinni a köztudatba, hogy a babát szoptatni kell, akár 2-3 éves koráig vagy még tovább. És ez nem kéne hogy korlátozza a családot. Mennyivel egészségesebb és boldogabb társadalmat lehetne így építeni.
2018. jún. 12. 16:09
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

Attól még, hogy valaki szül, a melle ugyanúgy intim testrész marad, amit nem muszáj szándékosan mutogatni, lehet ezt normálisan, kulturáltan is, nem kell kicsapni egy zsúfolt villamoson a melledet, mert te most szoptatsz. Azért mindennek van egy határa.

“Plusz jó lenne már bevinni a köztudatba, hogy a babát szoptatni kell, akár 2-3 éves koráig vagy még tovább.”

Nem, pont azt lenne jó bevinni a köztudatba, hogy NEM KELL szoptatni, ehhez senkinek semmi köze. Esz megáll komolyan, mi az hogy kell...? Majd azt eldönti mindenki saját maga, de az meg egyenesen vicc kategória, hogy akár 3 éves koráig vagy még tovább. :’DD

Persze majd a melledről leszakadva hazasodik össze, nem..? Lassan az lesz a normális, hogy mást ne is egyen a gyerek, szoptassuk minimum 18 éves koráig, de inkább tovább, agyrém.:D

2018. jún. 12. 21:09
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Előre is bocs,de normàlis nő nem csapja ki a mellét szoptatàsi céllal sem.Nagyon sok ismerősöm szoptat vagy szoptatott,van aki egész sokàig,egyik sem csinàlta ezt a bennszülött stílust,mert nem érezték kényelmesnek.Aki kicsapja,az csak fel akarja hívni magàra a figyelmet.
2018. jún. 12. 21:47
 16/21 anonim ***** válasza:
39%
Az az agyrém, hogy néhány száz év tömegkondicionálás alatt úgy eltávolodtunk a valóságtól hogy közfelháborodást okoz, ha valaki megeteti a gyerekét. A melléből, ami azért nőtt rá, hogy erre képes legyen. Az emberiség kb kihalt volna, ha 400 éve úgy próbálták volna táplálni a babákat, ahogy ma normális. Ettől még a modern kor vívmányainak lehet örülni, sőt, semmi baj nincs vele, ha valaki kihasználja őket, csak az nem oké, hogy ennyire nem vagyunk tisztában vele, hogy a mell elsősorban a gyerek fő tápláléka.
2018. jún. 13. 07:12
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem, közfelháborodást az okoz, ha valaki olyannyira nincs tisztelettel a többi embertarsara, hogy legalább eltakarna és próbálna diszkréten csinálni, nem pedig nyilvános kicsapni mindenki elé!! Mennyibe tart letakarni, hogy ne látszódjon ki az egesz melled?? És mar ne is haragudj, de a mell továbbra is intim tesztresz, amit nem kell mindenkinek közszemlére tenni! Azt meg hadd döntse el mindenki maga, hogy miként tekint a saját mellere, mert én egesz biztosan nem úgy tartom szamon a mellem, mint a gyerek “főtáplalekforrása”, ami azért nőtt ram, hogy szoptassak és kötve hiszem h én vagyok az egyetlen, aki ezt így gondolja...!
2018. jún. 13. 17:53
 18/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem akartalak megbántani, senkinek nem akarom megmondani, hogy mire használja a testét. A problémám az, hogy kőkemény szoptatásellenes hangulat van (beleértve pl az orvosok által hangoztatott elavult - és régen politikai okokból átnyomott tanácsokat), és az emberek ettől befolyásolva döntenek. Azt a biológiai tényt pedig, hogy az anyamell funkciója a csecsemő táplálása, elég nehéz lenne tagadni. Minden további réteg csak ez után jön.
2018. jún. 13. 18:32
 19/21 A kérdező kommentje:
Az, hogy a mellnek - biológiai értelemben - ez a funkciója, még nem indokolja a takarás hiányát. Illetve, itt senkinek nem a szoptatással van problémája, csak annak a módjával. Te sem vizelsz a buszmegállóba attól függetlenül, hogy az egyébként a wc-n teljesen normális és egyébként szükséges dolog.
2018. jún. 13. 22:26
 20/21 anonim ***** válasza:
34%

"Aji kicsapja,az csak fel akarja hívni magàra a figyelmet"

Nem hinném,hogy aki azért "csapja ki"a mellét,hogy szoptasson,az feltűnést akar.

Csak megeteti a gyermeket.

Feltünést az akar,aki olyan ruhát vesz fel,amiből majd kibuggyan a csecse és élvezi a néző közönséget....

Ez az undorító és nem a gyermek szoptatása...

2018. jún. 14. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!