Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejleadóktól kérdeznék?

Tejleadóktól kérdeznék?

Figyelt kérdés
Mekkora volt a babátok amikor elkezdtétek? Mennyivel jelent több munkát/időt? És kb. mennyit tudtok leadni egy hónapban?
2010. jún. 15. 07:52
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Kb egy hónapos. (Az egészségügyi vizsgálatok miatt kellett enyit várni.) Minden szoptatás után kb 5 percet fejek, mert spriccel magától, nem győzöm gyűjteni. Havonta 45-50 litert. Mint egy jobb kecske. :)
2010. jún. 15. 08:03
 2/8 anonim ***** válasza:
1 hónapos kort meg kellett várnom, hogy beálljon a tejleadás.... Azóta is adom (8 hónapja) Az elején minden szopizás után fejtem, mellenként 15-15 percet, mert nekem elég lassan jön le. 2 hónapja már csak reggel-este fejem le, az idő ugyanannyi. Minden hónapban kicsit más mennyiség jön le, az elején kevesebb volt, kb5-6 liter. A 3-5 hónapban 17-19 liter, azóta folyamatosan csökken, most már csak 10 liter van meg.
2010. jún. 15. 08:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb 1 hónapja csinálom.Most 6 hónapos a kisfiam.2 naponta jönnek a tejért s kb 4-6 üveggel szoktam leadni.Az üvegek 350 ml-sek.Maga a fejés nem sok időt vesz igénybe inkább a tisztán tartása.2 hetente 2 órát vízkőoldozni,s mindennap kifőzni fél órát pelenkába csomagolva.Nekem ez 4 gyerek mellett nem egyszerű feladat.

Az első 3 alkalommal nem fogadták el a tejet.Ha csak egy picike kis baci vagy vízkő van benne az egészet kiöntik.De azóta én is beletanultam s egész jól megy.Mennyi idős a babád?Sok tejed van?Mert,akkor érdemes leadni!

2010. jún. 15. 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:
OFF:Ha valaki hormon gyógyszert szed,akkor nem lehet tejleadó???
2010. jún. 15. 09:39
 5/8 anonim ***** válasza:

08:49 vagyok.

Tőlem megkérdezték,hogy szedek-e fogamzásgátlót?

Nem szedek,de szerintem lehet tejadó aki szedi.

2010. jún. 15. 09:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, mi most vagyunk négy hetesek és szerencsére nagyon szépen beindult, már sokat le is fagyasztottam.
2010. jún. 15. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom 11 hónapos, 10 hónapja adok le tejet, az első hónapban 45 litert adtam le, utána 3 hónapig 35 litert adtam le, minden hónapban csökkent, most tartok 10-12 liternél. Gondolkodom is rajta, hogy abbahagyom, mert igazság szerint már nagyon unom a reggeli és esti fejést is.

Egyébként kézzel fejek.

2010. jún. 15. 16:05
 8/8 anonim ***** válasza:
16:05-ös vagyok. Annyit elfelejtettem írni, hogy Azalia-t szedek, de mielőtt elkezdtem volna, megkérdeztem, hogy ezt a fajtát szedhetem-e. Azt mondták, semmi akadálya ennek a fajtának. Hogy mást megengednek-e, azt nem tudom.
2010. jún. 15. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!