Ma két éves a kisfiam és nagyon szeret cicizni, hagyhatok neki még időt, vagy már le kellene választanom?
Szia!
Csak meg szeretnem koszonni a kerdezonek, hogy ilyen jo kerdest tett fel. En pont ebben a cipoben jarok, kisfiam 2 eves mult es meg cicizik. A kornyezetemben mar mindenki megbotrankozik ezen, es lassan en is el szeretnem valasztani, de jo volt olvasni, hogy mas is hasonlo cipoben jar. Szoval ne aggodj, nem vagy egyedul.
11:34-es GYÖKÉRKÉNEK!!
MÉGIS KINEK KÉPZELED TE MAGAD, TE PARASZT!!! ANYÁD AZ LEHET, H TEHÉN, MEG TE IS!!
RETARDÁLT VAGY, NEM KICSIT!
1. vagyok. Szerintem nincs gond így ezzel. 2 éves korban belefér, végülis nem egy ovis gyerekről van szó.
Én "csak" 8-9 hónapig szoptattam, akikkel összejárunk egy társaságba, ott mindenki abbahagyta a szoptatást 1 éves kor körül (bár én inkább úgy fogalmaznék, hogy a baba abbahagyta a szopit) , de van egy anyuka, akinek 2,5 éves kisfia és még mindig szopizik. Soha nem szóltuk meg vagy tettünk megjegyzést.
Ez mindenkinek a magánügye, csak rád és a babádra tartozik, ne foglalkozz másokkal!
Köszönöm a megnyugtató és segítő válaszokat mindenkinek!!!
Viszont az,aki gyökérnek nevezi a gyermekemet azért mert még cicizik,azzal szívesen találkoznák élőben! Ha ennyire primitív egy barom,akkor legyen olyan bátor és írja meg a címét és sűlyedjen el szégyenében!!!
Kérdező:
Higgadj már le, és ne írogass nekem üzeneteket, mert nem vagyok rád kíváncsi.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!