Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ma két éves a kisfiam és...

Ma két éves a kisfiam és nagyon szeret cicizni, hagyhatok neki még időt, vagy már le kellene választanom?

Figyelt kérdés
Az háziorvosunkal úgy beszéltük meg annakidején,hogy két éves korig,ha tudom és bírom,akkor szoptatok. Most sem esik nehezemre,sőt... csak nem tudom hogyan tovább. Este és délután cicin alszik el,reggel azzal kel. Van olyan nap hogy napközben eszébe sem jut,de van olyan amikor meg napközben is kéri 3-4-szer.Persze ha sír valamiért,akkor egyböl cici. Amúgy mindent megeszik már amit mi.Beteg még nem volt soha szerencsére,a háziorvos csak addig járt amíg oltások voltak,most csak ezért nem szívesen zaklatom. Jobb lenne inkább anyukáktól megtudni a továbbiakat. A környezetemben talán én vagyok az egyetlen aki még mindíg szoptat,kilógunk a sorból. Nincs ellenemre az anyatejes táplálás,de kérem csak azok válaszoljanak,akik hasonlóan sokáig szoptatták a babájukat és nem ellenzik ezt! A tápszeres anyukáktól sajnos szóban is megkapom a negatív hozzászólásokat. Tapasztalatokra lenne szükségem,hogy kinél hogyan zajlott a leválasztás.Én annak örülnék,ha magától szokna le!
2010. jún. 14. 16:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Csak meg szeretnem koszonni a kerdezonek, hogy ilyen jo kerdest tett fel. En pont ebben a cipoben jarok, kisfiam 2 eves mult es meg cicizik. A kornyezetemben mar mindenki megbotrankozik ezen, es lassan en is el szeretnem valasztani, de jo volt olvasni, hogy mas is hasonlo cipoben jar. Szoval ne aggodj, nem vagy egyedul.

2010. jún. 15. 13:45
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem kellene foglalkozni azzal mit mond a kornyezet.Engem soha nem erdekelt.Azt neztem mi a jo a gyereknek.Azt meg vegkepp nem ertem hogy miert baj ha meg egy 2 eves szopizik.Az nem baj ha cumizik?Ugyanazt a funkciot tolti be.3 gyereket 7 evig szoptattam.
2010. jún. 15. 15:17
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

11:34-es GYÖKÉRKÉNEK!!

MÉGIS KINEK KÉPZELED TE MAGAD, TE PARASZT!!! ANYÁD AZ LEHET, H TEHÉN, MEG TE IS!!

RETARDÁLT VAGY, NEM KICSIT!

2010. jún. 15. 15:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok. Szerintem nincs gond így ezzel. 2 éves korban belefér, végülis nem egy ovis gyerekről van szó.

Én "csak" 8-9 hónapig szoptattam, akikkel összejárunk egy társaságba, ott mindenki abbahagyta a szoptatást 1 éves kor körül (bár én inkább úgy fogalmaznék, hogy a baba abbahagyta a szopit) , de van egy anyuka, akinek 2,5 éves kisfia és még mindig szopizik. Soha nem szóltuk meg vagy tettünk megjegyzést.

Ez mindenkinek a magánügye, csak rád és a babádra tartozik, ne foglalkozz másokkal!

2010. jún. 15. 16:15
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató és segítő válaszokat mindenkinek!!!

Viszont az,aki gyökérnek nevezi a gyermekemet azért mert még cicizik,azzal szívesen találkoznák élőben! Ha ennyire primitív egy barom,akkor legyen olyan bátor és írja meg a címét és sűlyedjen el szégyenében!!!

2010. jún. 16. 13:57
 16/17 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező:

Higgadj már le, és ne írogass nekem üzeneteket, mert nem vagyok rád kíváncsi.

Köszi

2010. jún. 17. 12:40
 17/17 anonim ***** válasza:
65%
Minél tovább kell hagyni a kicsiket, hogy szophassanak, nem kell amerikát majmolni, műanyaggal táplálni a gyerekeket egyből :(
2010. jún. 22. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!