Van itt szilikon cicis anyuci, hogyan alakult az életetek a műtét után, esetleg két gyerek között?
kedves első....tipikus válaszoláskényszer
26 vagyok, elváltam, szeretnék még gyereket, de bizti nem pár éven belül
a mellem túl megy az esztétikai bakin, igen, fel kell varrni, szilikon is kell......volt egy hasonló kérésem, ott meg vicces h mindenki műtétre küldött volna....ami persze megoldás lenne...
nem zavarna ha egy jó melltartó korrigálná, azért anyukásan tettem fel a kérdést, mert nem sztriptíztáncosnő vagyok, hanem anya és nő
tisztában vagyok azzal is, h valószínűleg, ha jönne egy második gyerek, akkor kell még egy műtét.....
Olyan anyukát kerestem, aki ugyan így volt, mint én, egy gyerek után "muszáj" volt megcsináltatnia......egy anya ugye máshogy keres orvost és a műtét is más mintha valaki csak nagyobb ciciket keresne......
köszönöm ha válaszoltok!
A válaszolókényszeres vagyok. (ez már csak egy ilyen oldal, kérdeznek és arra válaszok jönnek...)
Igen, olvastam azt a kérdésed és válaszoltam is, most már emlékszem, csak olyan sok volt a reakciód a segítő válaszokra, hogy nem hagyott bennem mély nyomot.
Mivel a szilikonra kérdezel rá, azért nem jön túl sok válasz szoptatás után, esetleg 2 gyerek közötti mellplasztikákról, mert a legtöbben ilyenkor korrekciós műtétet csináltatanak, nem pedig mellnagyobbítás. Ha te úgy érzed, hogy a felfarrás és a melled szimmetrikussá tétele nem elég, hanem nagyobbítani is szeretnél, akkor ebben a kategóriában kevés ilyen tapasztalattal rendelkező anyukát fogsz találni, de ne legyen igazam.
A mellfelvarrás nem befolyásol semmit a szoptatásban, sem a tejtermelésben, sem a megereszkedésben és elvileg a szilikon sem szól bele a szoptatásba, viszont a súly jobban fogja "húzni" a cicid, a szilikon a telt csatornák nem tudják majd összenyomni és a bőrődet fogja megint feszíteni, valószínűleg egy újabb műtétre lenne szükség.
Ha házasságban készülnétek a 2. babára, akkor én is megvárnám a következő szülést, de ha most váltam volna el és ez ennyire zavarna, akkor megcsináltatnám most.
Harmadik vagyok
A kérdésed alá kiírtad, hogy "minden érdekel", hát én leírtam neked, hogy mit olvastam, mit javasolnak az orvosok, te meg megsértődötten írsz rá kommentet. Ha úgy vagy vele, hogy van pénzed több műtétre, tehát most is, meg majd a második gyerek után is, akkor kérdem én, mi a f@sznak teszel fel kérdést, ha már eldöntötted, és más véleményét csak lefikázod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!