Ha úgy látszik fogy a tejcsi, édemes még különböző tejszaporító dolgokat szedni? 5 hónapos baba anyukája (eddig elég volt a tej)
Azt azért ne feledd hogy a legjobb a babád számára az anyatej! Ha csak pici esély is van hogy még szopizhasson, akkor próbálj küzdeni hogy legyen tejed! Én a második babámat szoptatom, de olyan sokat eszik már most/1 hetes/, 70-80at, mindkét cicimet leszívja. Nekem is ajánlotta a védőnő az urtica urenset, most azt is kipróbálom hátha....Amúgy még a rántott levestől is dől a tejem:)))))) Persze ha semmi nem használ, muszály a hozzá táplálás.
Sok sikert kívánok neked a hosszas szopiztatáshoz!!!!!!!
Érdemes küzdeni minde csepp tejért. 1 éves korig a gyümölcs-főzelék csak HOZZÁtáplálás, a babab fő tálpáléka továbbra is tejalapú: anyatej, tápszer, tejpép. Ezek közül messze a legjobb (és legolcsóbb) az anyatej...
Ami nekem nagyon bevált: a görögszénamag-tea. Dől tőle a tejem. A másik: az Avent elektromos mellszívója. Sokkal jobb, mint a kézi, pedig a kézit is imádtam, de ez megduplázta a tejemet. Kéthavi tápszer árából kijön, azaz behozza az árát, és ha már nem kell, el is adhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!