Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindkét ciciből szopik! Elég...

Mindkét ciciből szopik! Elég a 15-15 perc?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 12:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok. A 70 ml tényleg elég egy 6 hetes gyereknek. Az én fiam 10-20 grammot szopott, és egész nap tök száraz volt a pelusa, ezért itattam még pohárból. De kizárólag anyatejjel. Nem is értem, ha érzed, hogy van még tejed, akkor miért nem fejed le, és pótolod azzal? Már ha egyáltalán kell neki. Az, hogy cumisüvegből iszik még, az nem jelent semmit, az nagyon kényelmes neki, azzal túl is lehet etetni

Nem is mindig esznek egyformán a nap folyamán. Napi 400 és 1200 ml közt is változhat. Van amelyik nagyétkű, van amelyik kevéssel is beéri.

2010. jún. 13. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!