Ti milyennek elitek/eltetek meg a szoptatast?
Pozitiv vagy negativ dolognak? Farasztonak? Bensosegesnek? A vilag legmeghittebb vagy legrosszabb dolganak? Megkonnyebbules volt, mikor vege lett, vagy szomoruak voltatok?
Sokan irjak le kulonleges kotelekkent, meg hogy mennyire imadtak szoptatni. Nekem nincs gondom vele, de annyira nem is vagyok oda erte. Mikor arrol olvasok, hogy masokat mennyire megvisel a szoptatas abbahagyasa 1-2 ev folotti gyerekkel, ugy erzem, engem nem fog. nagyon szeretem a gyerekem, de nekem inkabb az ad sokat, amikor az olemben ul, vagy ad egy puszit. Van mas is igy ezzel?
Utáltam! Fájt (pedig nem volt sebes) 3 szoptatási tanácsadót "fogyasztottam el. De nem tudták h miért fáj....
5hónapos koráig szenvedtem, akkor elkezdett már a tejem is apadni. Így "szzerencsére" a htval el is utasította a cicit.
Egyébként mikor már "hozzászoktam" h fáj, akkor sem éreztem ezt a médiából folyó bensőséges összetartozásos maszlagot.
Sokkal inkább találtam meghitt pillanatnak egy egy kurta moaolyát.
Amikor jól rácuppant és nem fájt, akkor jó volt.A mi kettőnk közös dolga.
Amikor fájt akkor nagyon fájt, semmi jót nem láttam benne, alig vártam, hogy befejezze.
Nem volt fekete vagy fehér....kicsit hiányzott mikor vége lett.
Inkább kellemes emlék mint kellemetlen.
Én szeretem. A legelején voltak gondok, fájt, mert kicsire nyitotta a száját, de kaptunk segítséget, és onnantól jó 🙂 én érzem benne az ösztönösséget, nem aggódok, hogy elég-e, jó-e stb.
Nekem a szoptatás sokkal egyszerűbb, mint tápszerezni, a mellemen is alszik, ilyenkor van egy kis én időm, olvasok, horgolok, néha telefonozok. Mindig kéznél van, szuperül megnyugtatja, én inkább csak előnyeit érzem. Jó, nem lehet lepasszolni, pedig szívesen elmennék moziba, de ez legyen a legnagyobb bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!