Sír az 5 hónapos baba a mellen! Mi lehet a baj?
Köszi a válaszokat! A tej mennyisége elegendő lenne, mert tudok fejni
szopi után! Sose volt nagy evő de mindig elég volt és maradt is a mellembe tej is! Két mellből szopizik a legelejétől! Menstruáció még nincs! Azt vettem észre most már csak akkor csinálja, míg el nem indul rendesen. Lehet azzal van a baj nem indul meg azonnal, hanem kűzdeni kell érte?
Erdemes lenne szoptatasi tanacsadot hivni, az ibclc.hu-n talalsz a lakhelyedhez kozel esot. Addig is pedig ajanlom az Edesanyak szakertoi csoportot a facebookon, vagy a Szoptatas kerdezz-feleleket, ott szakertok valaszolnak.
Ott elmondjak, hogy ez mitol van (tobb oka is lehet), es hogy hogyan lehet athidalni, valoban ibdokolt-e a potlas.
Nálunk ugyan ez volt. Elkezdtük a ht 5 hónaposan, és onnantól szenvedtem a szoptatással. Egyszerűen nem volt hajlandó! Egy hónapig húztam a dolgot. Mivel már tejem se sok volt ( ezért is kezdtük a ht) nem erőltettem tovább.
Itató pohárból adtam tápszert, azt szívesen megette.
A tanácsadó jó ötlet. Nekem nem volt már türelmem erőltetni a szoptatást.Fájt is. Igazából utáltam az egészet.
Első voltam, igen nekem is 5 honapos korában jött meg es akkor egy hétig alig bírtam szoptatni. Azt hittem vége is lesz...
Végül kibirtuk, de nekünk előtte is ,utána is volt gyakran szopi sztrájk, aminek az okát nem tudom. Főleg este, olyan szinten tekergett a cicin...sírt, szopott, tekergett, sírt, szopott, karmolt, tekergett, sírt,szopott....komolyan horror volt. Az esti szopi volt, hogy 1-1,5 óra volt emiatt! Őszintén szólva, fontos és hasznos az anyatej, de h én a másodiknál nem húzom ennyi ideig az 200.%....amint kapott tapszert, békés és nyugodt esteink lettek. Én is úgy gondoltam, h van tejem mert mikor mrgnyomtam, spriccelt. De aztán amikor abbahagytam, minden gond nélkül elapadt szóval a fene tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!