Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Terhessen lehet enni tatárbifs...

Terhessen lehet enni tatárbifszteket?

Figyelt kérdés
34 hetes vagyok és már nagyon kívánom!Azt tudom, hogy a nyers húst nem ajánlatos ilyenkor fogyasztani, de ha mégis eszek akkor mi baja lehet a picinek?
2008. okt. 28. 11:11
 1/10 A kérdező kommentje:
bocsánat tudod, nem ide kellett volna feltennem, de véletlenül félre nyomtam...
2008. okt. 28. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
39%

Azt mondjak,h terhesen kerulnunk kell a nyer dolgokat,a peneszes sajtokat...de szerintem ha megkivanod nyugodtan egyel belole....

...nem szent iras(!),en sem tudtam ellen allni a ferjemnek keszitett toltott tojasoknak,pedig hazi majonezzel szeretjuk csa,es mint tudjuk abban is nyers tojas van,de semmi bajunk nem lett tole...sem a padlizsan kremtol...

szinten ,34 hetes pocakos

2008. okt. 28. 11:18
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Terh. alatt egy jó kis szalmonella fertőzés vagy más hányással-hasmenésel járó dolog nem tesz túl jót sem neked,sem a babának.Én imádom a tükörtojást,házi füstölt húst stb...,de inkább nem ettem csak ne legyen bajunk.Póbálj helyette mást találni erre a pár hétre,ami hátra van,ami ilyenkor is ehető.
2008. okt. 28. 11:27
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

elvileg nem nagyon...

én ettem 1szer vendégségben.inkább óvatosan,de csak ha nem érzékeny a gyomrod

2008. okt. 28. 11:33
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos nem ajánlatos nyers husit enni, pedig olyan finom :-)
2008. okt. 28. 11:33
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Én sem enném meg a helyedben.A baba most a legfontosabb,az ő biztonságára egészségére kell most neked vigyáznod,és persze a sajátodra is.Ha egyszer tudod,hogy mik kerülendőek terhesen,akkor azt is tudod,hogy tanácsos ezeket betartani.Ehetsz majd még elég bifszteket,és mást is,ha már nagyobb lesz a bébid.
2008. okt. 28. 12:09
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Esetleg összeszedsz a babának egy kis toxoplazmózist,amit a nyers hús és a mosatlan gyümölcs,zöldség is terjeszt.

Van ismerősöm akinek 38 hetesen szakította terhességet emiatt.

[link]

2008. okt. 28. 12:11
 8/10 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ! Valóban a kis pocaklakóm most a legfontosabb!Kibírom nélküle is!
2008. okt. 28. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

Én ettem, mert imádom:) Otthon házilag készítettük, de tojást nem raktunk bele.

A dokitól megkérdeztem én is, hogy lehet-e erre ő azt mondta, hogy anno is ettek nyers húst. Na jó akkor más világ volt.

2008. okt. 28. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Elso vagyok,nem tudom miert kellett lepontozzatok!Kezd mar kicsit unalmas lenni,ez a pontozosdi.Nem azt mondtam a kerdezonek h zabalja tele magat,hanem azt ha megkivanta akkor csipegessen belole 1 kicsit!Es sem zabaltam tele magam toltott tojassal elhiheted,csak megkozstoltam eszem agaban sem volt nekem sem a babamat veszelybe tenni mivel en mar sajnos tudom milyen 1 babat elvesziteni...viszont azzal sokkal tobbet artunk ha ilyen butasagok miatt nem kostolsz meg valamit!

Amugy meg az vesse ram az elso kovet aki a terhessege alatt olyan szuperul csinal mindent es soha 1 korty colat vagy szensavas uditot vagy vizet,esetleg kavet.... vagy sorolhatnam meg h miket nem lehetne....es meg sem en vagyok az elso sem az utolso aki a "tiltott" dolgokat megkivanta es megkostolta...es meg sem lett semmi bajunk!

Verkepet most kert 2 hete a dokim,es minden a legnagyobb rendben...amugy meg akinek mar volt toxoplazmozisa az mar nem kapja el tobbet(csak ugy mellekesen azoknak akik nem tudnak)

2008. okt. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!