Terhessen lehet enni tatárbifszteket?
Azt mondjak,h terhesen kerulnunk kell a nyer dolgokat,a peneszes sajtokat...de szerintem ha megkivanod nyugodtan egyel belole....
...nem szent iras(!),en sem tudtam ellen allni a ferjemnek keszitett toltott tojasoknak,pedig hazi majonezzel szeretjuk csa,es mint tudjuk abban is nyers tojas van,de semmi bajunk nem lett tole...sem a padlizsan kremtol...
szinten ,34 hetes pocakos
elvileg nem nagyon...
én ettem 1szer vendégségben.inkább óvatosan,de csak ha nem érzékeny a gyomrod
Esetleg összeszedsz a babának egy kis toxoplazmózist,amit a nyers hús és a mosatlan gyümölcs,zöldség is terjeszt.
Van ismerősöm akinek 38 hetesen szakította terhességet emiatt.
Én ettem, mert imádom:) Otthon házilag készítettük, de tojást nem raktunk bele.
A dokitól megkérdeztem én is, hogy lehet-e erre ő azt mondta, hogy anno is ettek nyers húst. Na jó akkor más világ volt.
Elso vagyok,nem tudom miert kellett lepontozzatok!Kezd mar kicsit unalmas lenni,ez a pontozosdi.Nem azt mondtam a kerdezonek h zabalja tele magat,hanem azt ha megkivanta akkor csipegessen belole 1 kicsit!Es sem zabaltam tele magam toltott tojassal elhiheted,csak megkozstoltam eszem agaban sem volt nekem sem a babamat veszelybe tenni mivel en mar sajnos tudom milyen 1 babat elvesziteni...viszont azzal sokkal tobbet artunk ha ilyen butasagok miatt nem kostolsz meg valamit!
Amugy meg az vesse ram az elso kovet aki a terhessege alatt olyan szuperul csinal mindent es soha 1 korty colat vagy szensavas uditot vagy vizet,esetleg kavet.... vagy sorolhatnam meg h miket nem lehetne....es meg sem en vagyok az elso sem az utolso aki a "tiltott" dolgokat megkivanta es megkostolta...es meg sem lett semmi bajunk!
Verkepet most kert 2 hete a dokim,es minden a legnagyobb rendben...amugy meg akinek mar volt toxoplazmozisa az mar nem kapja el tobbet(csak ugy mellekesen azoknak akik nem tudnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!