Sok fejfájástól lehet valami baja a babámnak? Ti vizsgáznátok terhessen?
15 hetes kismama vagyok. Mostanában nagyon sokat fáj a fejem és Algopirinezek, ha már nem bírom. Elkezdtem a vérnyomásomat nézegetni és amikor fáj a fejem, akkor 140/70 felett van és a pulzus is 90 körül.
Szerintetek lehet valami baja a babámnak?
Vagy a sok idegeskedés?
Ti vizsgáznátok terhessen, ha 300 ezer forintom áll benne? Vagy foglalkozzak a babyvel és hagyjam az egész idegeskedést, izgulást?
Ráadásul sajnos a párkapcsolatom se egészen úgy alakul, ahogy kellene állapotosan.
Minden nap reggel 6-tól kb. 13-ig hányok, hányingerem van és savas érzés kínoz.
1. Ha ennyi bajod van, akkor menj el az orvoshoz és nézesd meg, hogy mitöl.
2. Gyógyszert terhesség alatt gyakran szedni nem szabad, még Algopyrint sem - itt is az orvos segit.
3. A vizsgázástól semmi baja sem lesz a babának, ezt ne hanyagold el. (Én ilyen idösen államvizsgáztam)
Szia!
Szerintem nyugodt szívvel végezd el a sulit, én pont így voltam tavaly, és szerencsésen be is fejeztem.
Idegeskedni viszont nem szabad, ha sikerül a vizsga, sikerül, ha nem, akko nem. Én szülés előtt 4 nappal tettem le a záróvizsgámat. Mérlegképes könyelő vagyok.
Sok sikert!
Első babámmal rettentő migrénes voltam, én is algopyrint szedtem, mert ha nem, akkor elviselhetetlenül fájt a hányás határáig.
Én 16 hetes terhes voltam mikor államvizsgáztam (4-esre).
A lányom már 16 hónapos, semmi baja, sőőőt, -tudom független a tanulásomtól- de rettentő okos. :)
A vérnyomásod viszont szerintem kicsit magas, de a védőnő/orvos úgyis mindig méri, gondolom mondták már.
Üdv. 38 hetes kismami a kishugival. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!