Intenzíven szopó csecsemő mellett is megjön a menzesz?
Figyelt kérdés
Nagyon eltérő véleményeket hallok, de akinek szopiztatás alatt megjön az tápszerezik is, vagy egész napi szopiztatás mellett is megjött?2008. okt. 27. 15:59
1/3 anonim válasza:
az en lanyom inteziven szopott 1 eves koraig, es nekem az elso perctol kezdve meg volt a menszim es o tapszert, honapokig nem kapott mert annyi tejem volt!
2/3 anonim válasza:
Az én fiam is intenzíven szopik,csak anyatejet kap, 6 hónapos elmúlt és nekem még nem jött meg a szülés óta.
3/3 anonim válasza:
Ez változó! Van akinek már az elején megjön, van, akinek, nagyon sokáig nem.De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet valaki terhes újra. Védekezni akkor is kell, ha még sokáig nem jön meg, mert a baba megfoganhat, bármikor. Sok anyuka beleesik ebbe a hibába, ilyenkor szoktak születni a korai kistesók....Én szülés után mindjárt szedtem fogamzásgátlót, az orvos ajánlására, és megjött tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!