Többször eszik a babátok az elmúlt napokban?
4 hónapos múlt a kisfiam és egy hete nyűgösebb, többször kér enni, mint eddig. Múlt héten betudtuk a frontnak. De ma 1,5 órát alig bír ki evés nélkül. Szoptatás után egy óráig, mosolygós, jókedvű, játszunk. Múlthéten már mértem is hogy mennyit eszik és evésenként 130-180 között van. Jó egy héttel ezelőtt 3-4 óránként ettünk. És nem húztam ki az időt, mindig igény szerint szoptattam.
Kérlek adjatok valami tanácsot, hogy mit tegyek, hogy ne legyen ennyire éhes. Nagyon fáradt vagyok már és tanácstalan:-(
Így vaN. melegben több folyadék kell neki, hamarabb megszomjazik. És erre is a tej való neki, nem a víz. Jól csinálod!
Vagy pedig épp növekedési ugrásban van.
Nálunk ugyanez a helyzet, annyi különbséggel, hogy szerdán lesz 4 hónapos. Már negyedik napja megy, a 2 óránkénti sírás. Evés után nagyon jól érzi magát, mosolygós, játszunk a játszószőnyege, szunyókál egy fél órát, és már mondja is. Csak a cicin nyugszik, és eszik is rendesen! Én sem értem.
A melegre én nem fognám, mivel nálunk már 4 napja megy ez a dolog, és akkor még nem volt meleg... Az elején én is a frontra fogtam. De még mindig tart.
Kezdek én is kicsit kikészülni.
Köszönöm kedves válaszaitokat. Tényleg ilyenkor is van egy növekedési ugrás?
Kedves Utolsó válaszoló, akkor mondhatom, hogy sorstársak vagyunk. Az éjszakáitok milyenek?
Bevallom én is arra gondoltam, hogy a múlthét a front miatt volt nehéz, most meg a meleg miatt szomjasabb.
Amikor sűrűbben kér enni mindig arra gondolok, hogy én sem 3 órántként iszom, hanem szinte egész nap folyamatosan.
Szia!
Hogy lekopogjam, az éjszakáink jók! Ma éjjel pl. fél 10 körül vacsizott, és reggel fél 6-ig bírta evés nélkül. Nehezen aludt el, de utána sokáig bírta. Onnantól kezdve viszont volt hogy 2 óra elteltével már kiabált. Így hogy az éjszakák nyugodtak, aludni tudunk, engem az bosszant, hogy halmokban áll a vasalni való, főzni, teregetni, mosogatni alig van időm. Porszívózásra nem is gondolok...
Ti hogy álltok az éjszakákkal?
Második vagyok.
ASz éjszakák nekünk is nyugodtak. 3-4 óránként felébred és enni kér, néha 5-6 órát is kiíbr egyhuzamban. Evés uán bekómál és alszik tovább. Így azt mondhatom, hogy az éjszakai műszak a legkönnyebb. De nappal... Szinte folyamatosan igényli az anyját. Két etetés között szinte semmire nincs időm. Ahová lehet, cipelem magammal a gyereket, illetve a gyerekhez a házimunkát, pl a gyerekszobában szedem be és hajtogatom a száraz ruhát és teregetem a vizeset, utána viszem ki a szárítót a napra. Porszívózás... majd hétvégén a férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!