Csak nekem van már ebből teljesen elegem?
Az én babám 4 hetes. Egyik napról a másikra a 50-60 ml tejről, ami naponta olyan 4,5-5 dl volt átváltott hirtelen 100ml-re és napi 6,5-7 dl-re! E miatt sem hiszek a kereslet-kínálat dologban, mert a két mellem együtt nem szolgálja ki az étvágyát! Már most muszáj e miatt a pótlás!
És egyre több!
A reggeli tej fogyasztása már 120 ml volt!
Miért kell rosszul érezni magát annak aki tápszert is ad azért, hogy a gyermeke elégedett legyen!!!???
Csak én unom már ennyire, hogy mindenki az anyatejjel okoskodik? Hogy mindenki azt a szöveget fújja ami a szakkönyvekben van: márpedig elég a tejed, ne adj tápszert, miért nem szoptatod stb!
Most ha nincs annyi akkor mit csinájak?
Miért gondolják a ,,probléma mentes" szoptatók, hogy joguk van pálcát törni felettünk ,,problémások" felett?
Szerintem az anyaságnem csak a szoptatási minőségről szól!
Szia! Én is a "problémás szoptatók" közé tartozom. Sokat küzdöttünk és küzdünk is az anyatejért! 6 hetes a babám és mostanra jutottunk el odáig, hogy nem kell tápszerpótlást adnom! Sok munka van benne, órákig szoptatok, mert nagyon lusti a babóm, utánna fejek, a lefejtet meg cumisüvegből adom neki. Nehéz mindezt nap mint nap végigcsinálni egy 3 éves mellett. Szerencsére a családom segít, nem is bírnám nélkülük.
Bízni kell magunkban és nem feladni és akkor sokminden lehetséges! Kitartás!!
Azt hittem, hogy itt azok is kérdezhetnek akiknek gondjuk van a szoptatással! Nem egyszer tettem fel segítséget kérő kérdést, de folyamatosan a már említett válaszokat kaptam és már betelt a pohár!
De hála az itt válaszolóknak rájöttem, hogy nem vagyok olyan sz@r anya!
Köszönöm nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!