Elegem van! 10 hónaposom még mindig nem akar enni? Ugy döntöttem h holnaptoll teljesen meg vonom a cicit, na de h is van ez?
hogy érted, hogy nem akar enni?
egyáltalán, vagy csak keveset?
csak cicizni hajlandó?
ha hírtelen elvonod a cicit, készülj fel a katarzisra!!!
jaj ne haragudjatok de nagyon mérges voltam
már 5,5 hónaposan kezdtük a kóstolást,már szinte mindent "evett"de csak cicizni akar és ezért gondolom h vége a cicizésnek
Nem teljesen értem én sem a kérdésedet!
Csak anyatejet hajlandó enni és mást nem?!
Én 3,5 hónaposan kezdtem, igaz ő tápszert is kapott, de eleinte pár korty almalé, majd a húsa, idő míg egy teljes adagot megeszik rendesen! Nálunk 1 hónap telt el, míg az első étkezést kiváltottunk.
a kérdés az lenne h ha nincs cici akkor fog enni?
mert talán az a hülye cici a ludas
Szerintem ha csak szopni akar, akkor valószínű elég neki, én hagynám és csak kisebb mennyiségeket adnék nkei rendes ételből. Az egyik babás ismerősömnél ugyanez volt, de az anyuka nem stresszelte magát, hagyta hagy szopjon a baba, 10 hónaposan még a sárgarépa pürénél tartottak és kb. fél üveggel evett meg belőle.
Most lesz 1 éves és már szinte mindent eszik, sokat is, de még mindig szopizik reggel és este. Valahogy átállt magától, persze ez az anyuka is próbálkozott folyamatosan.
Én örülnék ha nekem ennyi tejem lett volna :)
Kitartás!
Ja és még annyi, hogy szerintem az nagyon rossz ötlet, egyik napról a másikra megvonni tőle a cicit.
Úgy látszik erre van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!