Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt volt valaki...

Szoptatás alatt volt valaki cukorterhelésen?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valamilyen hatással a tej mennyiségére, mivel előtte sokáig nem lehet enni, inni? Illetve hogy ti hogy oldottátok meg ezalatt a babátok etetését? Nem vinném magammal, apuka fog rá vigyázni, de nekem 2 óránként eszik a babóm, és fogalmam sincs hogy oldjam meg. Hagyjak otthon lefejt tejet? Még sosem evett cumisüvegből! Vagy 2 vérvétel között ugorjak haza? Ezzel csak az a bajom, hogy a terhesség előtt nem csak 120 perces vérvétel volt, hanem 60 perces is, és akkor nagyon neccesen tudom megoldani az oda-vissza utat szopival együtt. Vagy ilyenkor csak 120 perces van, mint a terhességi cukorterhelésnél?

2018. jan. 14. 18:52
 1/4 F. Eszter ***** válasza:

2015-ben még nem volt 60 perces, ez azóta változhatott.

Hagyj otthon lefejt tejet. A cumisüveget nem javaslom, könnyen cumizavart okozhat. Nem írtad, mennyi idős a baba, de már egy 6 hónapis is meg tud tanulni pohárból inni. Kezdj el gyakorolni vele, és majd apa is, hogy mire oda kerültök, már tudják, mit kell csinálni.

Ha tőled csak cicit fogad el (van ilydn baba), akkor apával gyakoroljanak úgy, hogy te nem vagy a közelben.

Kiskanállal is meg lehet etetni a babát.

2018. jan. 15. 07:03
 2/4 A kérdező kommentje:
7 hetes a babóm. És azt hiszem most jöttünk ki egy cumizavarból, a gyerekorvos és anyósom mindig a szájába dugta, és emiatt nagyon harapott az éles kis ínyével. Sírva szoptattam 1 hétig, de most már túl vagyunk rajta azt hiszem. Ha csak 1-2x megeteti cumisűvegből aznap délelőtt, már az bekavarhat? Egyébként mikor érdemes fejni? Szopi után a maradékot? Vagy hogy csináljam?
2018. jan. 15. 15:03
 3/4 F. Eszter ***** válasza:

Egy etetés is bekavarhat. Ha cumi is bezavart, nem érdemes kockáztatni.

Szopi közben is fejhetsz. Az egyik melledet szopizza, a másikat fejed.

Szopi után és két szopi között is jó.

2018. jan. 15. 17:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor marad a kiskanalas verzió, vagy arra gondoltam, hogy megpróbálhatják majd az infacolos cseppentővel, úgyis épp kifogyott.. ☺ Köszönöm a segítséget!
2018. jan. 16. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!