Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek milyen élményt nyújt...

Kinek milyen élményt nyújt (ott) a szoptatás? Nekem nagyon érzékenyek a melleim, sokszor párom se érhet hozzá csak nagyon finoman, félek tőle?

Figyelt kérdés
Persze nem csak most várandósan, egész életemben érzékeny volt érintésre, jó van mikor nem, de az már felnőtt tartalom, szóval csak ilyen esetben nem érzékeny az se mindig van..:/
2018. jan. 9. 10:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%
Nekem mindig is érzékeny volt,a pàromtól sem mindig jó,ha simogatja vagy egyebek.A szoptatàs sajnos nekem is nagyon rossz emlék,iszonyú fàjdalom,minimàlis tej,pedig laktàciós tanàcsadó szerint mindketten jól csinàltuk.A következő babànàl is meg fogom próbálni,de szívbaj nélkül kap majd tàpszert,ha újra nem sikerül. újra
2018. jan. 9. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Én forditva, nem rémtörténeteket hallottam rola, hanem hogy az anyák abba sem akarják hagyni, több évest sem engednek leválni.

Nekem eleinte a szivoerő miatt fájt csak, de hamar elmult, de az a csodálatos érzés rám nem talált soha, ma sem értem mi benne a csodás.

Inkább a baba volt nekem az, a szoptatás pedig csak miatta zajlott, mert elvileg ez fed mindent hozzátáplálásig. Benne a vitamin, antitestek, élelem es szomjolto, tökéletes tápanyag babáknak amig nincs kész arra hogy a ht megeméssze .

Nekem az olyan pillanat volt pl csodás amikor szopizás közben megállt, hogy boldogan rámnevessen es aztán szopizott tovább :) szoval az ilyen felemelő pillanatok

2018. jan. 9. 19:52
 13/13 anonim ***** válasza:
A páromtól én se szerettem, nem erogén zóna, egyszerűen inkább idegesítő volt a mellbimbóm birizgálása, mint izgató. Minden probléma nélkül szoptattam a lányomat két évig, ő nem zavart, nem fájt (max egy picit az elején, míg bejáratódott), teljesen pozitívan éltem meg :)
2018. jan. 10. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!