Kinek van itt olyan anyatejes gyereke, amelyik pár hósan sosem sírt kint a sétán?
Mindig ezzel jönnek, hogy minek nem tud egy szoptatós anya úgy időzíteni, hogy két szoptatás között legyen csak sétán a gyerek, így sosem kényszerül utcán vagy kávézóban szoptatni Ez tök jól hangzik, csak létezik-e ilyen baba?!
Részemről: 3 hós koráig bírtam, hogy készüléstől érkezésig max. egy óra telhetett el, de akkor már fél órája üvöltött.
4# vagyok.
Nem érdekel a százalékom. ;) Megszoktam, hogy itt lenullázzák, aki nem csak otthon, lehúzott redőnyök mellett, letakart mellekkel szoptat, és nem bír ki a babája legalább 4 órát étlen-szomjan, akár nyári 40 fokos melegben. ;)
Apropó: arra is gondolni kell, hogy a baba szomjas lesz. Nem csak nyáron, de ilyenkor, télen is. Bemész vele a postára vagy a rendelőbe, 25 fok van. Szegény meg be van bugyolálva. Hiába húzod le a cipzárt meg veszed le a sapkát: 10 perc alatt bemelegszik és megszomjazik. Mindegy, mikor etetted utoljára.
az én lányom sem sirt. volt olyan hogy már necces volt. de az első 1-1.5 hónap 1-1.5 óránként szopizott, tehát nem volt egyszerű, főleg hogy van egy 3 évesem is akinek fél óránál több séta kellett. ha az apja itthon volt akkor ő vitte a nagyot sétálni én meg a lányunkkal mentem kisebb nagyobb kört.
mióta nagyobb könnyebb. ha megyünk közvetlen előtte megetetem, a babakocsiba elalszik és van simán 2 nyugis óránk.
minap az állatkertben voltunk. 8kor evett, ott 12kor megetettem a pelenkázóba, azt itthon 4kor. tehát nagyon jól bírta. :) most 5hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!