Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek van itt olyan anyatejes...

Kinek van itt olyan anyatejes gyereke, amelyik pár hósan sosem sírt kint a sétán?

Figyelt kérdés

Mindig ezzel jönnek, hogy minek nem tud egy szoptatós anya úgy időzíteni, hogy két szoptatás között legyen csak sétán a gyerek, így sosem kényszerül utcán vagy kávézóban szoptatni Ez tök jól hangzik, csak létezik-e ilyen baba?!

Részemről: 3 hós koráig bírtam, hogy készüléstől érkezésig max. egy óra telhetett el, de akkor már fél órája üvöltött.

2017. dec. 31. 10:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

4# vagyok.

Nem érdekel a százalékom. ;) Megszoktam, hogy itt lenullázzák, aki nem csak otthon, lehúzott redőnyök mellett, letakart mellekkel szoptat, és nem bír ki a babája legalább 4 órát étlen-szomjan, akár nyári 40 fokos melegben. ;)

Apropó: arra is gondolni kell, hogy a baba szomjas lesz. Nem csak nyáron, de ilyenkor, télen is. Bemész vele a postára vagy a rendelőbe, 25 fok van. Szegény meg be van bugyolálva. Hiába húzod le a cipzárt meg veszed le a sapkát: 10 perc alatt bemelegszik és megszomjazik. Mindegy, mikor etetted utoljára.

2017. dec. 31. 13:02
 12/13 anonim ***** válasza:

az én lányom sem sirt. volt olyan hogy már necces volt. de az első 1-1.5 hónap 1-1.5 óránként szopizott, tehát nem volt egyszerű, főleg hogy van egy 3 évesem is akinek fél óránál több séta kellett. ha az apja itthon volt akkor ő vitte a nagyot sétálni én meg a lányunkkal mentem kisebb nagyobb kört.

mióta nagyobb könnyebb. ha megyünk közvetlen előtte megetetem, a babakocsiba elalszik és van simán 2 nyugis óránk.

minap az állatkertben voltunk. 8kor evett, ott 12kor megetettem a pelenkázóba, azt itthon 4kor. tehát nagyon jól bírta. :) most 5hónapos

2017. dec. 31. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Változó. Ha csak simán sétálni mentünk, az max egy óra volt, annyit mindig kibírt. Aztán persze volt olyan, hogy hosszabb csavargásra mentünk, be a belvárosba, az eleve fél óra oda, fél óra vissza, akkor egyértelmű volt, hogy valamikor éhes lesz. Háromhetes korától meg minden délután mentünk a tesóért a suliba, nem mindig tudtunk pont szopi után indulni, ezért szintén volt olyan, hogy eleve tudtam, hogy majd valamikor hazafelé biztos éhes lesz. Úgyhogy igen, én sokszor szoptattam nyilvános helyen, mert vagy nem tudtam, vagy nem is akartam azzal foglalkozni, hogy két szoptatás között legyünk csak kint, főleg, hogy sosem tudtam pontosan megmondani előre, hogy ez mennyi időt is jelent majd. De igazából pont ez az egyik nagy előnye a szoptatásnak: teljesen szabadon mozoghatsz a babával, mert a kaja mindig kéznél van :) Mondjuk nem is találkoztam soha olyannal, aki erre pofákat vágott volna. Egyetlen egyszer volt olyan, hogy egy kamasz fiúkból álló társaság irgalmatlan zavarba jött miattunk, pedig a mellemből semmit nem láthattak, csak nyilvánvaló volt, hogy épp szoptatok. Vicces volt, mert előtte már jó ideje a csöcsökről folyt a diskurzus, aztán amikor ténylegesen előkerült egy női mell, még ha nem is látták, vérvörös fejjel elhallgatott mindegyik :D
2018. jan. 1. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!