Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szopis baba tejcukor vagy...

Szopis baba tejcukor vagy tejfehérje allergiás? (bv lent)

Figyelt kérdés

3 hónapos kislányomnak 2 hete hasmenése van.Azt mondta a gyerek orvos,hogy lehet tejcukor vagy tejfehérje allergiája van.3420g-al született most 5 kg.Kevés a súly gyarapodása.Azt hittem az anyatej a legjobb a babáknak és addig nincs ilyen gond.

Véleményeket.tapasztalatokat várok.

Előre is köszönöm!

2010. jún. 3. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondta az orvos, hogy a te tejedre allergiás?
2010. jún. 3. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
A tejcukor vagy tejfehérje allergia az állati eredetű tejre vonatkozik, mint a tehén, kecske, juh.., nem az anyatejre. Mindkettő okozhat hasmenést, bár én úgy tudom hogy a tejcukor okoz jobbára emésztőrendszeri panaszokat, tejfehérjénél, bőr és légúti panaszok is lehetnek. De ha beírod googleba sok mindent találhatsz róla.
2010. jún. 3. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Elötte milyen volt a széklete? Az én babám is anyatejes,neki mindig hasmenés szerű a kakija. Mitől is lenne kemény? Nem eszik még szilárdat...
2010. jún. 3. 19:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Normál krémes sárga.Most vizes,nyálkás néha zöld.Én sem értettem,hogy hogy lehet az én tejemre allergiás.
2010. jún. 3. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
72%

Nem inkább arra a tejfehérjére allergiás, amit te megeszel, és bejut a tejjel együtt a babádba? Sok mindenben van tejszármazék, több mindenben, mint gondolnád. Nem csak a tej, vaj, túró, tejföl, puding, csoki tartalmazza, hanem a sütik, a fagyi, tejszínhab, készételek, kekszek is. Próbáld meg teljesen kiiktatni a tejet, tejport tartalma ételeket két-három napig, és nézd meg, hogy mi történik.

Az én babámnak abbamaradt a hasfájása. Azonnal.

2010. jún. 3. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van, nem a te tejedre allergiás, hanem arra a tejfehérjére, vagy tejcukorra amit te elfogyasztasz,és ő az anyatejen keresztül megkapja.
2010. jún. 4. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!