Jelezheti az anyatej elapadását feszítő érzés a mellben?
3 és fél éve szoptatok, hónapról hónapra egyre kevesebbet szopik a kisfiam, a tejem is fokozatosan csökken. Már csak reggel és este kéri, de nincs sok, pár korty. Ez a része nem is baj, ideje már abbahagyni lassan :)
2 napja viszont nagyon fájnak a melleim, mintha le akarnának szakadni, feszülnek egész nap, de amúgy puhák szóval nem a tej feszíti, az már nincs annyi.
Mostanában kellene megjönnie, elvileg annak is lehet tünete, de sose szoktam érezni szóval én inkább az elapadáshoz kapcsolnám. Van ilyen? Meddig tart?
Egyszer voltunk együtt védekezés nélkül, de nem hiszem, hogy abból baba lenne, mert ciklus végén volt már.
Pms az mi, van más tünete is?
1-én vol meg utoljára, 17. nem védekeztünk, a ciklusaim hossza változó (24-28 nap), de általában rövid. Ebből lehet baba?
Nem akarok potyára tesztelni, olyan rossz ha negatív mikor már az ember beleéli magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!