Meddig fontos az anyatej az immunrendszer megerősödése szempontjából?
6 hónapot szoktak mondani.
kipróbáltad már a homeopátiás tejszaporító kombinációt?
Karamalzt?
igény szerinti szoptatást?
Az anyatejes babák is ugyanúgy megbetegszenek télen!mende monda!
Figyelj ha eddig tudtál szoptatni már az is jó :) ne csüggedj főleg ha mindent megtettél annak érdekében h legyen tejed!
Neken 4 hónapig kapott a Kisfiam anyatejet ugy h többet kellett pótolnom mert annyira kevés volt.de volt és elégedett vagyok magammal mert mindent megtettem h az a kevés is legyen és kapja.
Ne aggódj!Eddig megtettel mindent,semmi baj nem lesz ha kizárólag tapszert fog kapni!Raadasul te is kiegyensúlyozottabb leszel!
3.gyerekem kb 2 hetig kapott anyatejet,novemberi születésű,egyik tesoja akkor mar kozossegbe járt...gondolhatod hogy aggódtam mi lesz.
A tesoi összesen 4x kaptak el tuszosmandula gyulladást azon a tavaszon mikor o meg nem is volt fél éves,egyszer sem kapta el tőlük!!Pedig nem szeparaltam oket!E mellett volt nátha,hanyas,semmit se kapott el!!!
Most lesz 2 éves,alig volt beteg eddig!
Nyugi,nem lesz baj!
Sőt szerintem ha esetleg el is kak valamit,az tuti nem azert lesz mert tapszeres.
2.fiamat 1,5 évig szoptattam,most lesz 5eves és azt tudom mondani hogy kb az elmúlt 1,5 év jo betegségek szempontjabol.Elotte nem telt el úgy 2 hónap(!!)hogy ne lett volna lazas...
Szerintem ez inkább genetika mint anyatej függő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!