Nem tudom szoptatni a kisbabám, nagyon sokat sírok ez miatt,!?
Mi ez a hülyeség hogy szoptatni mindenki tud?
Teljesen alkati,genetikai dolog ez, ez kb olyan mint hogy mindenki tud természetes úton szülni.
Hát nem ,én is csak 3 hónapig tudtam vegyesen! szoptatni, persze én is megsirattam mert hiányzott a szoptatás meg hogy a fiam elutasít ezt nehezen vettem ,de az a legfontosabb hogy ő jól lakjon, gondolj bele milyen szerencsés hogy most született mikor ilyen széles skálája van a tápszerkínálatnak, régen volt 2 fajta aztán fájt a hasa tőle akkor kapta a krumplifőzeléket.
Nézd a pozitív oldalát ,legalább párod/férjed is meg tudja etetni így felesbe tudtok éjszakázni.
Sok hordozással,összebújással meg ugyanúgy megkapja a szeretet mint cicin.
1) nem tud mindenki szoptatni
2) meglepő, de ma már egyre több van aki direkt nem is akar szoptatni
3) a gyerekednek semmi hátráltatása nem lesz amiatt, hogy nem szoptatod.
Kár ezen abajognod, meg sírni szerintem..
Figyelj, attól hogy ezen bőgsz nem lesz jobb. Attól nem jön meg a tejed.
A világon semmi baja nem lesz a gyerekednek. Nem lesz se butább, se csunyább, csak mert nem szoptattad.
A csapból sok minden folyik. Egyéb bio terméket, ne egyél szénhidrátot, ha megromlik a kaapcsolatod csetéld le, keress jobbat, a szoptatott gyerekek jobbak. Te ezt mindet beveszed?
Állj a talpadra, mert a gyereket ettől éri hátrány hogy bőgsz meg rossz a kedved, üeg ideges vagy.
Nálam pont ez a görcsölés állította meg.. Meg hogy mindig aggódtam a szoptatás előtt, hogy jaj vajon mennyi lesz most? Az agyat nem lehet becsapni, így nem is figyelt oda hogy mit termel..
Én feladtam, de utólag tudom, hogy csak is a görcsölésem volt az oka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!