Hány liter anyatejet sikerült lefagyasztanotok? És mennyi idő alatt gyűlt össze ez a mennyiség?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 11:02
11/12 anonim válasza:
14:51 vagyok.Nekem mindig csak az adott hónapban pluszban lefejt anyatej van a fagyasztóban. Pont azért mert a baba igényei változnak a tej minősége is ehhez igazodik.Így nincs olyan tejcsim amit még a születése után fagyasztottam le.Ha nem kell a tej akkor kidobom.De jó tudni, hogy van tartalék ha bármi közbe jönne. Ja, és megeszi a fagyasztottat is minden gond nélkül.
12/12 anonim válasza:
Szia!
Az első hónapban több mint 30 litert fagyasztottam le, mivel nem fért sehova, úgy döntöttem, hogy leadom anyatejgyűjtőbe. 10 hónapja csinálom.
Ja, és a fagyasztottat is megitta a kislányom, semmi baja nem volt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!