Hány liter anyatejet sikerült lefagyasztanotok? És mennyi idő alatt gyűlt össze ez a mennyiség?
Második vagyok. Próbáld ki a görögszénamag-teát. Nekem egy mellgyulladás után nagyon lecsökkent a tej mennyisége az egyik cicimben, ez hozta vissza.
A másik tanácsom az elektromos mellszívó. Megduplázta a tejem mennyiségét, szó szerint! Most egy ciciből szívok le annyit, amennyit korábban kettőből. (Nem szopik a babám, így én csak fejem, sajnos.)
Már iszom a görögszénamag teát péntek óta, de még nem nagyon vettem észre a hatását. Lehet, hogy nálam nem használ! :(
Homeós bogyót is szedek. Lehet, hogy a More Milket ki kéne próbálnom.
Köszönöm a választ.
én kb. 3 litert fagyasztottam le, de a fiam nem nem itta meg kiolvasztás után
ha a főzelékbe tettem bele azt se ette meg, úgyhogy a kukában landolt
a lányom most 4 hós, kb. 2 liter van lefagyasztva, mert lehet h ő megissza majd, ha nem hát megy a kukába az is
leginkább azért fagyasztottam le, mert a sógornőm kislánya csak úgy habzsolta a fagyasztott anyatejet, reméltem nálunk is beválik, de nem
Olyan furi olvasni, hogy sokan fagyasztják az anyatejet, már már szinte egymással versenyezve, hogy ki tud többet, aztán megkapja a macska :)
Nem bántásból írtam, inkább csak magamban mosolyogtam. Az első gyerkőccel még én is fagyasztgattam, aztán nem adtam neki oda, mert fura volt a szaga, meg mire felolvasztottam eltelt jó pár hónap, és azon gondolkodtam hogy adjam neki oda fél évesen mondjuk a három hetes korában lefejt anyatejet? A másodiknál csak annyit fagyasztottam le, hogyha valami gáz lenne velem, addig legyen anyatej, amíg kitalálunk neki valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!