Mi lehet ez, menstruacio?
Figyelt kérdés
Nem reg hagytam abba a szoptatast. Par napja ugy ereztem, meg fog jonni, enyhe alhasi diszkomfort, hangulatingadozas, stb. Aztan elkezdtem rozsaszinesen-sotetbarnasan pecsetelni, pont ugy, ahogyan kezdodni szokott, de nem lett belole verzes. Ez tartott par napig, aztan kesz. Elso szulesem utan is nagyon enyhe volt az elso verzesem, kevesebb sokkal az atlagostol, na de nem ennyire. Mar tesztet is csinaltam, de negativ volt. Valakinek hasonlo?2017. nov. 1. 10:47
1/2 anonim válasza:
Jelen!Csak én még szoptatok :) fájdogál a hasam,derekam is,nekem is rozsaszines,néha barnás pecsételés inkább folyás szerü de ez már lassan egy hete tart
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi, a hozzaszolast. Nekem ot napig tartott, mint egy menzesz, varom a kov.ciklust, ha ez az volt....
2017. nov. 7. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!