Az orvosok általában simán felírják a gyógyszert, amitől elapad a tej, vagy próbálnak meggyőzni a szoptatásról?
Figyelt kérdés
2017. okt. 19. 20:23
11/20 anonim válasza:
Tuti módszer tejapasztásra: Fagyasztóból kiveszed a kilós borsót és egész estére a ciciden hagyod.Háromszor szültem , mind3 x begyulladt , 3.-nál ezt javasolta a védőnőm . és nekem teljesen bevált.1-2 hét után elmúlt a gyulladás is(antibiotikummal persze) és elapadt a tejem is.Szerencsére , akkor már 7 hónapos volt a fiam.
12/20 anonim válasza:
Nem biztos, hogy kell az, nekem simán elapadt magától, ha nem fejed magad, akkor nem fog olyan sok termelődni.
13/20 anonim válasza:
Nem akarok okoskodni, de a Colief-ből (laktáz enzim) 24 csepp a napi maximum, ezt írja a tájékoztató.
Én is adom, napi 4*4 cseppet. 10 napra elég így. Az is húzós ár....
14/20 anonim válasza:
Nekem bevált: Urtica Urens 30 CH homeopátiás bogyó, 1-2 hét alatt elapadt, de már másnap éreztem, hogy kevesebb a tej, nem feszített, így nem is kellett fejnem már.
15/20 anonim válasza:
Na a sok, gyerekének legjobbat akaró csodaanyu. remélem büszkék vagytok magatokra amiért megfosztottátok a gyereketek a legjobbtól amit adhattatok volna neki.
17/20 anonim válasza:
15-ös legyél olyan kedves és fejegessed magad , hagy jusson a világ összes babájának...te biztosan annyira élvezed és cseppet sem fáj...szerencsére gondolom sose gyulladt be meg nem is apadozott magától stb.Gyerünk mutass példát...elég sok anyatej gyűjtő hely van már , sok a rászoruló is , HAJRÁ.
18/20 anonim válasza:
17es, eltaláltad, pont azt csináltam azalatt az egy év alatt míg szoptattam :-) bár mi a háztól-házig megoldást csináltuk, összesen 5 tejtestvére volt a fiamnak.
19/20 A kérdező kommentje:
57%-os, látom, szinte minden szoptatós kérdés alá kötelezettségednek érzed, hogy odaszemetelj és reklámozd magad, hogy te mekkora király anya vagy, mivel egy valóságos tejcsárda vagy, de hidd el, ez rajtad kívül senki mást nem érdekel. Megkaptam a kérdésemre a választ, köszönöm mindenkinek, aki érdemben hozzá tudott szólni a kérdésemhez!
2017. nov. 6. 11:50
20/20 anonim válasza:
Kérdező, én legalább anya vagyok, nem csak szültem egy gyereket mint te:-) Az nem anya, aki nem a legjobbat akarja a gyerekének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!