Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás nélkül fejéssel...

Szoptatás nélkül fejéssel mennyi idő mire elapad a tej?

Figyelt kérdés
Beteg lettem antibiotikumot szedek így több mint egy hétig nem szoptathatok de a tejet le kell fejnem amit ki kell öntenem mennyi ideigesz így még tej.?
2017. okt. 19. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Mivel fejed, a tej termelődik.

Az én példám: babám születése után 2 hónapig volt kórházban :-(

Lefejt tejet vittem be neki.... szóval nekem szoptatás nélkül megvolt kb. két hónapig a napi adagja.

Sőt a tejtermelés anélkül indult be, hogy mellre tettem volna....

Úgy gondolom egyenlőre nem fog elapadni a tej, ha fejed rendszeresen.

2017. okt. 19. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha rendszeresen és alaposan fejed, nem fog egy hét alatt elapadni. Lehet kevesebb lesz kicsit de ha újra szoptatni kezdesz beáll majd. De ismerek olyan anyukát, akinek nem tudott szopni a babája ézert cumisüvegből kapta a lefejt tejet és kizárólag anyatejes volt, sőt a fagyasztóba is jutott.

Ha nagyon pici a babád előfordulhat, hogy újra meg kell tanítani hogyan kapjon rá a mellre de a védőnőd biztosan tud segíteni benne.

2017. okt. 19. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem sikerült fejéssel fenntartani, egy hónap alatt visszaesett annyira, hogy már nem volt érdemes miatta lekoszolni a gépet sem (10-20 ml). Szerintem egy hét kieséssel nem biztos, hogy gond lesz, ha a babád amúgy ügyesen szopik, beáll majd újra.
2017. okt. 19. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én két hetet hagytam ki kórház miatt, amikor 3 hetes volt, és a másodikon már nem is nagyon fejtem, csak ha muszáj volt. De a babám annyira szívesen fogadott vissza, hogy újra nekiálltunk és kb. 1 hónap után megint csak anyatejes lett.
2017. okt. 19. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Mondtad a dokidnak, hogy szoptatsz, és olyan antibét írjon föl, ami mellett tovább szoptathatsz?

Én is szedtem mindkét szoptatásom alatt, egyszer sem kellett leállnom a szoptatással. Szólj, kérj!

2017. okt. 19. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!