Van itt olyan anyuka, akinek a terhessége alatt nem volt semmi előteje, aztán mégsem volt gond a szoptatással?
Dejófej barátnők :D
Ne aggódj, a kettőnek semmi köze egymáshoz. A szoptatásnak egyáltalán nem feltétele az előtej.
Attól,hogy nincs előtejed simán lehet,hogy fogsz tudni szoptatni meg tejet leadni és a végén majd azt várod,hogy elapadjon. Attól van előtejed lehet,hogy abszolút nem fogsz tudni szoptatni.
Te tudod jól,semmi köze a kettőnek egymáshoz
Nekem sem volt. Ráadásul nagyon pici a mellem. És még császáros is voltam. 5hónapig szoptattam, de nem azért kellett abba hagynom, mert elapadt a tejem, hanem mert gyógyszert kellett szednem, addig 2 hétre felfüggesztettem a szoptatást, utána sajnos màr nem kellett a babámnak a cici.
Kórházi szobatársamnak hatalmas mellei voltak, és ömlött a teje már szülés előtt is, utána meg szó szerint állandóan spriccelt. Mégsem tudott szoptatni, mert a babàja nem kapott rá.
Szóval nem ezek múlik, hogy lesz-e tejed, vagy tudsz-e szoptatni.
Hülyeség.
Nekem az elsőnél úgy 34-35 hét kürül jelentkezett 1-2 csepp, 4 hónapos koráig tudtam szoptatni úgy, hogy tápszer is kellett mellé.
A másodiknál 1 csepp előtejem sem volt, holnap lesz 19 hónapja, hogy szoptatok, tápszert sosem látott a fiam
Semmi összefüggés nincs. Egyik terhességemnél sem volt semmi előtej sem, szülés után mégis mindkettőnél 3-4 nap után lett tejem, méghozzá nagyon sok. Igaz, a nagyobbik gyereket csak pár hónapig tudtam szoptatni, de nem azért, mert fizikailag képtelen lettem volna rá, hiszen mint írtam, volt tejem, csak sajnos elapadt (letapadt nyelv, rossz tanácsok megfogadása, stb). A kicsinél már szerencsére kiműveltem magam, és a nyelve is rendben volt, őt 15 hónapon át szoptattam.
Úgyhogy a barátnőid badarságokat beszélnek, nem tudom, honnan szedték ezt.
4 gyerekem van, sosem volt előtejem. A nagyokat több, mint egy éves korukig szoptattam, a kicsi 8 hónapos, ő is bőszen szopik még.
Semmi köze ennek egymáshoz.
Őrülj, hogy nincs előtej, egy gonddal kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!