Volt gond a szoptatással annak?
Akinek önértékelési problémái vannak, a mellével kapcsolatban?
7 hónapos terhes vagyok és nálam most ez a helyzet, hogy nem szeretném ezt végig vinni. Szeretnék tanácsot kérni. És nem vitát fakasztani. Köszönöm.
Ha majd elkezded szoptatni a gyermekedet,(lehet fájni fog egy kicsit az elején)és megérzed ezt a semmihez sem hasonlítható érzést,semmi nem fog érdekelni,szerintem.Annyira csodálatos dolog szoptatni,sosem gondoltam volna.Már előre rosszul vagyok a gondolattól,hogy egyszer vége lesz:-(
Szóval csak annyi,hogy Én imádom szoptatni a kicsimet,annyira jó összebújni,sokszor már alig várom,hogy éhes legyen.(és nem csak azért,mert majd kidurran a cicim:-))
Szóval ne aggódj,szerintem Veled is így lesz.Ja azt nem tudom hogy mi nem tetszik a ciciden,de ha kicsinek találod,még az is lehet,hogy megnő majd a szoptatásnál,és úgy is marad,ismerek sok anyukát,aki így járt.
Nekem is kicsik voltak és nem is formásak.. Aztán a szülés körül már én is billegtem a tükör előtt nagy büszkén, hogy hú, ez már döfi! :D Utána jött a sok kínlódás, aggódás, hogy hogyan is kell (jól) szoptatni - de valamit mégis jól kellett csinálnom, mert végül is már 26 hónapja sikerül. Csakhát sajnos jelenleg még az eredetinél (75B) is kisebb vagyok, aminek annyira én sem örülök. A férjem ugyan alapból bőmell-párti, dehát nálam ez már eleve ki volt lőve, úgyhogy mondtam is neki, hogy "a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadok el". :D Szerencsére ma már jó kis push-up melltartókat lehet kapni, meghát ott a mágikus kés is (ha egyszer lesz annyi pénzem és rászánom magam). Szóval annyira nem érzem rémesnek a dolgot. Nem repesek, ha meglátom magam a tükörben - nade nem is nézegetem magam egész nap, úgyhogy csak emiatt én biztosan nem fogom hagyni, hogy rosszul érezzem magam! ;)
Vagy megszokjuk, hogy ebben a testben kell élnünk vagy teszünk azért, hogy másmilyen legyen (majd). De önmagunkat ne mossuk össze a gyerekkel. És főleg ne helyezzük a gyerek elé! Szoptatni csak most fogod tudni, de szupermelled még bármikor lehet az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!